To je to što me zanima!

Sasvim zasluženo: Westbrook je najkorisniji igrač NBA lige

Najbolji obrambeni igrač je Draymond Green, košarkaš aktualnog prvaka Golden State Warriorsa, a najbolji šesti igrač je Eric Gordon iz Houstona
Vidi originalni članak

Košarkaš Oklahoma City Thundera Russell Westbrook proglašen je najkorisnijim igračem regularnog dijela sezone. Može se reći - sasvim zasluženo. Ono što je Westbrook radio posljednju sezonu neki drugi igrači mogu samo sanjati, a sezonu je završio s triple-double prosjekom od 31,6 poena 10,7 skokova i 10,4 asistencija.

Nagradu za trenera godine dobio je Mike D’Antoni iz Houston Rocketsa ispred Gregga Popovicha (San Antonio Spurs) i Erika Spoelstre (Miami Heat).

Najbolji obrambeni igrač je Draymond Green, košarkaš aktualnog prvaka Golden State Warriorsa, a najbolji šesti igrač je Eric Gordon iz Houstona. 

Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)  je proglašen igračem koji je najviše napredovao. Uzeo je nagradu ispred srpskog centra Nikole Jokića.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mesuney1 27.06.2017.

    Posteno sto ne gledaju klupski trofeji za dodjelu indivodualnih nagrada. Tako bi i u ostalim ekipnim sportovima trebalo biti.

  • silaaa 27.06.2017.

    Za mene je i dalje brada mvp koji zaostaje samo po skokovima iza russa a znamo kako je on dolazio do skokova

  • hilo 27.06.2017.

    šariću su u drugom dijelu sezone namjerno davali šuteve da si poboljša statistiku jer je phili i tako bilo vazno d a budu među zadnjima zbog drafta. Da je milwakee bio nize na tablici, mislim da bi saric vjerojatno dobio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare