To je to što me zanima!

Savez seli iz tijesne Rusanove, Šuker prostor plaća 2 mil. eura

Rusanova je s oko 350 kvadrata uistinu tijesna za sve zaposlenike, a novo sjedište trebalo bi imati oko 900. Šuker će za novi prostor dati 2 milijuna €, saznaje Večernji
Vidi originalni članak

Rusanova će još samo do ljeta biti Kuća nogometa, a onda HNS seli na novu lokaciju. Preostale su samo sitnice, ali Davor Šuker će za novi prostor dati dva milijuna eura, saznaje Večernji list.

Rusanova je s oko 350 kvadrata uistinu tijesna za sve zaposlenike, a novo sjedište trebalo bi imati oko 900 kvadrata. HNS će postojeći prostor prodati pa bi praktički cijeli račun bio 'na nuli'.

- Prostor koji smo našli fantastičan je i u ovim teškim vremenima za prodaju nekretnina imamo sjajnu prigodu za kupnju - rekao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

Pitanje je samo jesu li zaslužili bolje uvjete za poslovanje.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • samobekrija 04.12.2012.

    treba ispitati gdje sele navodno u mamičev neboder u vukovarskoj,koga služi sječanje to je onaj neboder za koji se je maminjo potukao sa onim zagrebačkim pročelnikom za nešto u zagrebačkom poglavarstvu.http://www.monitor.hr/vijesti/mamic-optuzio-mesica-da-je-od-njega-trazio-mito/48491/

  • KokoT 30.11.2012.

    Mislim da ce taj Šuker biti gori i od Markovica,ili ce ga Mamic prije smjeniti

  • Frenkyy 29.11.2012.

    Izvinjavam se što vas prekidam! Da li netko zna di mi je onaj NISAM SVOJ ? Tražim ga po svim forumima i ne mogu ga nać. Javi se , molim te!

Komentiraj...
Vidi sve komentare