To je to što me zanima!

Savjetnik Rudić: Neću biti tek pijun u politici, dat ću doprinos

"Imam neke uspjehe i ime iza sebe i vjerujem da se neću morati služiti nekakvim akrobacijama da bih došao do cilja. Vjerujem da ću zbog iskustva dati doprinos"
Vidi originalni članak

Nisam baš tako zelen. Nitko me od političara neće ‘iskoristiti’, rekao je Ratko Rudić (64), najtrofejniji hrvatski trener.

Umjesto da uživa u mirovini i prebrojava trofeje koje je osvojio kao igrač i trener, Ratko je otišao u politiku. Bit će savjetnik za sport ministra Željka Jovanovića.

- Svoj budući položaj ne vidim kao visoku politiku. Ja ću ostati u domeni sporta. Prvi cilj mi je da se donese nacionalni program za sport za idućih osam godina - istaknuo je Rudić.

Ratko se naviknuo do uspjeha dolaziti predanim radom i sportskim viteštvom. Nešto čega u politici jednostavno nema.

- Imam neke uspjehe i ime iza sebe i vjerujem da se neću morati služiti nekakvim akrobacijama da bih došao do cilja - rekao je Rudić.

Mnogo je hrvatskih sportaša tijekom godina ulazilo u politiku, no većim dijelom su ih samo koristili za bolji imidž stranke ili kao adut u lobiranju. Ratko kaže da se to u njegovu slučaju neće dogoditi.

- Vjerujem da ću zbog svog znanja i iskustva moći dati doprinos. Neću biti tek pijun - kaže Rudić. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dkatica2 03.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • daljinac 21.02.2013.

    misliš !?

  • bbbdado 21.02.2013.

    Ratko, a što ti to treba ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare