To je to što me zanima!

Scena s travnjaka u Brazilu: U ime oca, sina i VAR-a svetoga

Na utakmici Sao Paula i Flamenga sudac Ricardo Marques Ribeiro molio se VAR-u!? Nakon jedne sporne situacije brazilski je sudac otrčao do crnog monitora, prekrižio se, pomolio pa pogledao snimku
Vidi originalni članak

Postoji li iti jedna stvar na svijetu oko koje se toliko lome koplja kao oko suđenja u nogometu? Stvar je dodatno začinila upotreba VAR-a koji se polako, ali sigurno uvodi u sve relevantnije lige svijeta. Počeo se koristiti i u Brazilu iz kojeg dolaze nesvakidašnje scene.

Naime, na utakmici Sao Paula i Flamenga sudac Ricardo Marques Ribeiro molio se VAR-u!? Nakon jedne sporne situacije brazilski je sudac otrčao do crnog monitora, prekrižio se, pomolio pa pogledao snimku. 

Pogledajte video:

Kad je pogledao snimku uvjerio se u ispravnost svoje odluke, ponovno je 'blagoslovio' ekran te je mirno nastavio igru. U Južnoj Americi veliki je pritisak na sucima pa ne treba čuditi da djelitelji pravde pomoć nekad traže s nebesa.

Inače, Ricardo Marques Ribeiro Fifin znak nosi od 2009. godine. Po zanimanju je odvjetnik, veliki je vjernik, a na utakmici Sao Paula i Flamenga podijelio je čak osam žutih kartona, od toga čak sedam Flamengu. Završilo je 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 06.05.2019.

    Ne kuzim kako 24 sata nisu spomenili na danasnji dan kako je nastala tzv. Uefalona..6.5.2009 najveca krada u povijesti ili ti ga Tom Herning ovrebo 5 cistih situacija ne dosudenih za chelsea.. sramite li se jos uvijek navijaci Barcelone?

  • Timpan 06.05.2019.

    Odmah se vidi mentalna razina suca, a bogme i novinara.

  • EchteLiebe 06.05.2019.

    Ako ovo nije zaslužilo članak, onda ne znam što je. Ogledan primjer istraživačkog novinarstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare