To je to što me zanima!

Agent nam je potvrdio: Marko Pjaca ide na posudbu u Schalke

Marko Pjaca odlazi u klub u kojemu je nekad igrao naš Ivan Rakitić. Ide na posudbu do kraja sezone, to nam je potvrdio i njegov agent Marko Naletilić. Pjaca će Schalkeu pomoći u borbi za Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Marko Pjaca definitivno odlazi u Schalke 04. To nam je potvrdio i njegov agent Marko Naletilić. Cijeli dan su trajala nagađanja gdje će naš krilni napadač nastaviti karijeru, a večeras je stigla i potvrda. Odlazi u Gelsenkirchen gdje će "plavima" pomoći u borbi za Ligu prvaka.

Schalke je nakon 17 odigranih kola Bundeslige na 2. mjestu i s Pjacom želi zadržati to mjesto. U Juventusu su jasno poručili kako Marka ne misle prodavati. Dogovorili su posudbu da bi Pjaca imao veliku minutažu prije Svjetskog prvenstva u Rusiji. Nekad je Pjaca nosio Dinamov plavi, a sad će nositi Schalkeov plavi dres.

Vjerujemo kako će Pjaca nakon teške ozljede pokazati svu raskoš svojeg talenta u Bundesligi. Da će golovima u Schalkeu pokazati da zaslužuje pravu priliku u Juventusu iduće sezone. Zlatko Dalić itekako računa na Marka. Izbornik očekuje njegovu eksploziju u ovoj polusezoni. Istome se nadaju i navijači Schalkea.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • nori 🖖 03.01.2018.

    Što ga ne posude Dinamu !?

  • marcro89 03.01.2018.

    na kraju ide u wolfsburg

  • samo_pozitiva 03.01.2018.

    Veliki talent... mora se usr** od rada da taj talent iskoristi... sada će igrati i imati odličnu priliku da pokaže što može!

Komentiraj...
Vidi sve komentare