To je to što me zanima!

Schalke je povećao cijenu za Neuera: Sad košta 25 milijuna

Prema napisima njemačkog Bilda, iz redova nogometnog Bundesligaša Schalkea povećali su cijenu golmana Manuela Neuera (25). Sad ga puštaju za 25 milijuna €
Vidi originalni članak

Neuer je već ranije rekao da nema namjeru produljiti ugovor s klubom uz koji je vezan od početka profesionalne karijere, a javna je tajna da prelazi u Bayern ovoga ljeta. Prvotno se spominjao transfer u visini od 20 milijuna eura, no sada su navodno iz Gelsenkirchena nakon novih sjajnih Neuerovih predstava povećali cijenu za njegov transfer za dodatnih pet milijuna eura.

Kao najveći kandidat za Neuerovog nasljednika na vratima Schalkea spominje se 22-godišnji golman Hannovera Ron-Robert Zieler.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Villa13 27.04.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=_j9uUOHQ-Vc&feature=player_embedded

  • 27.04.2011.

    koje dizanje cijene???? pa tip je proguto golčinu sa pola terena prije 20ak dana od stankovića...nije loš daleko od toga imo je dobar dan ali 25 za golmana??? za te pare se kupe trojica i brane bolje od ovoga...

  • Skrle_1 27.04.2011.

    odličan je Neuer, ali je Van Der Sar s razlogom primio počast najboljeg europskog golmana i to tri puta zaredom(2008, 2009, 2010) i sad je sa 40 godina bez dvojbe najbolji golman na svijetu i jedan od najboljih u povijesti, Oli Kahn će uvjek bit prvi. Neuer je primio gol sa centra igralista od Frankfurta, "najboljima" se ne smije takvo sto desit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare