To je to što me zanima!

Schalke nanio Mainzu šesti poraz, 13 minuta za Z. Pamića

U posljednje dvije utakmice Freiburg je s 3-0 kod kuće pobijedio Borussiju Mönchengladbach, dok je Schalke s 1-0 slavio u gostima kod Mainza
Vidi originalni članak

Kompletirano je 16. kolo njemačkog nogometnog prvenstva. U posljednje dvije utakmice Freiburg je s 3-0 na svom stadionu Badenova pobijedio Borussiju Mönchengladbach, dok je Schalke s 1-0 slavio u gostima kod Mainza. Freiburg je do devete pobjede sezone stigao na krilima senegalskog napadača Papissa Dembe Cisse koji je zabio dva gola. Cisse je s ova dva gola skočio do brojke od ukupno 13 ove sezone, čime se na vrhu ljestvice najbolji bundesligaških strijelaca izjednačio s napadačem Eintrachta Theofanisom Gekasom.

Jedan je još gol za Freiburg zabio Oliver Barth, a spomenimo da je od 77. minute priliku za igru u pobjedničkoj momčadi dobio i hrvatski veznjak Zvonko Pamić.

U drugoj odigranoj utakmici Schalke je došao do druge gostujuće pobjede sezone kod Mainza na Bruchwegstadionu golom Jeffersona Farfana iz 30. minute. Valja istaknuti da su u ovom susretu oba sastava propustila realizirati jedanaesterce, pa je tako Klaas-Jan Huntelaar već u osmoj minuti pogodio vratnicu nakon što je najstrožu kaznu skrivio Christian Fuchs prekršajem nad Farfanom, dok je u 73. minuti udarac Andrea Schürrlea s bijele točke zaustavio Manuel Neuer.

Tako se vratar Schalkea iskupio za prethodno skrivljeni kazneni udarac, budući je u šesnaestercu faulirao Adáma Szalaia.

Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Schalke kojeg je pobjeda vinula s 15. do desete pozicije na ljestvici.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • vaha11 13.12.2010.

    Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • LuAnn 12.12.2010.

    kako mozes biti realov fan, a navijati vise za schalke? Onda si schalkeov fan, znaci navijao si za real zbog raula o.O

  • sanjić 32 12.12.2010.

    da , dobro si rekao, ružno je to malo kako su ga se riješili, on im je legenda , ali opet biznis je biznis , a raul je jedan od najboljih napadača posljednjeg desetljeća, i još ima vatre u njemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare