To je to što me zanima!

Schalke pobjedom do četvrtog mjesta: Hat-trick Huntelaara

Ukupno ove sezone na kontu Huntelaar ima deset ligaških golova, a bila mu je ovo povratnička utakmica nakon sedmotjedne stanke uvjetovane ozljedom koljena
Vidi originalni članak

U iznimno važnoj utakmici u borbi za četvrto mjesto i kvalifikacije Lige prvaka nogometaši Schalkea su na svojoj Veltins Areni s 4-1 deklasirali HSV...

Tri kola prije kraja Bundeslige Schalke je četvrti s 49 bodova, tri više od Eintrachta koji je u nedjelju odigrao 0-0 na gostovanju kod Mainza. HSV je, pak, porazom ostao na osmom mjestu, sada ima pet bodova manje od Schalkea i praktički je izgubio sve šanse za Ligu prvaka, a ostaje mu još nada da može u Europa ligu.

Hamburžani su poveli u Gelsenkirchenu već u petoj minuti preko Marcella Jansena, ali kratko je trajalo njihovo veselje. Samo četiri minute kasnije je na dodavanje Klaas-Jana Huntelaara sa 16 metara izjednačio Michel Bastos. U 21. je minuti mladi Julian Draxler asistirao Huntelaaru za 2-1, a sjajnu je večer nizozemski napadač nastavio i u drugom poluvremenu. U 58. i 66. minuti je postigao još dva pogotka i potvrdio pobjedu domaćina. Ukupno ove sezone na kontu ima deset ligaških golova, a bila mu je ovo povratnička utakmica nakon sedmotjedne stanke uvjetovane ozljedom koljena.

Spomenimo još da kod gostiju nije bilo ozlijeđenog Milana Badelja, dok je Ivo Iličević svih 90 minuta ostao na klupi.

U utakmici u Mainzu Srđan Lakić je ušao u igru u 64. minuti.

Bundesliga, 31. kolo:

Schalke - HSV 4-1 (Bastos 9, Huntelaar 21, 58, 66 / Jansen 5)

Mainz - Eintracht 0-0

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ninja_ratnik 02.05.2013.

    Tako je :)

  • chelseaMG 28.04.2013.

    čim s evratio huntelaar, zabio 3 gola i upisao asistenciju. izgleda da je on bio karika koja nedostaje. fenomenalan igrač.

  • ninja_ratnik 28.04.2013.

    Danas je i Nikola Ladić ( Jovo ) zabio hattrick protiv Hajduka iz Brezja,pa nigdje ne pise :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare