To je to što me zanima!

Schalke putuje Atleticu u Madrid s golom prednosti

Završeno je još pet prvih susreta 3. pretkola Lige prvaka. Momčad Schalkea pobijedila je u Gelsenkirchenu madridski Atletico s 1-0
Vidi originalni članak

Jedini pogodak postigao je lijevi branič Schalkea Pander u 30. minuti iz slobodnog udarca s više od 20 metara. Ivan Rakitić igrao je u momčadi Schalkea na poziciji lijeve polušpice do 78. minute, kada ga je zamijenio Asamoah. Gosti su od 76. minute igrali bez isključenog Antonija Lopeza. Momčad Schalkea, koja je prošle sezone igrala u četvrtfinalu Lige prvaka, ostvarila je povoljan rezultat uoči uzvrata u Madridu.
Arsenal je bez većih poteškoća odradio gostovanje kod Nizozemskog Twentea, koji od ove sezone vodi bivši engleski izbornik Steve McClaren. ''Topnici'' su slavili s 2-0 golovima Gallasa u 63. i Adebayora u 82. minuti.
Juventus je, bez hrvatskog braniča Darija Kneževića na terenu ili na klupi, bez problema svladao slovačku Artmediju 4-0. Najveći dio posla ''stara dama'' je odradila u prvom poluvremenu, kada su strijelci bili Camoranesi, Del Piero i Chiellini, a točku na i stavio je Legrottaglie u 90. minuti.
Marseille je uspješno odradio gostovanje kod norveškog Branna, protivnika zagrebačkog Dinama prošle sezone u skupini Lige Uefe. Marseille je bio uspješniji od Zagrepčana prošle sezone, te je slavio s 1-0 golom Brune Cheyroua u 40. minuti.
Veliki dio posla na putu ka plasmanu u Ligi prvaka obavio je i grčki Panathinaikos, koji je u Pragu svladao domaću Spartu s 2-1. Autogol Kučere u 24. i pogodak Simaa u 60. minuti donijeli su Atenjanima pobjedu, dok je strijelac za domaćina bio Kulič u 30. minuti. Mario Galinović odradio je cijelu utakmicu u sastavu Panathinaikosa, dok Ante Rukavina nije konkurirao za sastav.
REZULTATI: Schalke – Atletico Madrid 1-0 (Pander 30); Brann – Marseille 0-1 (Cheyrou 40); Twente – Arsenal 0-2 (Gallas 63, Adebayor 82);Juventus – Artmedia 4-0 (Camoranesi 7, Del Piero 26, Chiellini 39, Legrottaglie 90); Sparta Prag – Panathinaikos 1-2 (Kulič 30 / Kučera 24 ag, Simao 60); Anorthosis – Olympiacos 3-0 (Torosidis 5 – ag, Sosin 19, Laban 87); Aab Aalborg – Kaunas 2-0 (Caca 71, Curth 86); Galatasaray – Steaua 2-2 (Nonda 18, 47 / Moreno 4, Nicoliţa 12)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare