To je to što me zanima!

Schifo je potpisao za Dinamo: Nadam se da ćemo biti prvaci

Hrvatski nogometni reprezentativac Gordon Schildenfeld (27) u srijedu je i službeno postao član moskovskog Dinama. Potpisao je tako trogodišnji ugovor za ruski klub
Vidi originalni članak

Nakon sezone u dresu Eintrachta iz Frankfurta, s kojim je izborio ulazak u Bundesligu, branič iz Šibenika karijeru će nastaviti u Rusiji, u Dinamu iz Moskve.

- Dojmovi su sjajni. Razgledao sam grad, upoznao se s klupskom infrastrukturom - sve je odlično. Nadam se da nas čeka uspješna sezona i da ćemo pokazati najbolji mogući nogomet. Ne bojim se konkurencije, spreman sam - poručio je Schildenfeld u prvoj izjavi za klupsku web-stranicu.

Schildenfeld je drugi put u karijeri završio u Dinamu. Za onaj zagrebački je igrao od 2006. do 2008. godine.

- Dinamo Zagreb je poseban klub u mojoj karijeri. A ime Dinamo predstavlja brend u nogometu. Znam da je ovdje u Rusiji Dinamo znak vrhunske kvalitete. U ruskoj se ligi vodi žestoka borba između velikog broja jakih klubova. Da, Dinamo dugo nije bio prvak, nadam se da će moj dolazak pomoći da to popravimo - uz osmjeh je dodao Schildenfeld koji je prije dolaska u Rusiju razgovarao s Dujmovićem i bivšim hrvatskim izbornikom Slavenom Bilićem koji je odnedavno trener moskovskog Lokomotiva.

- Naravno da sam razgovarao s njima, ali i s drugima. I dobio sam najbolje preporuke za grad i ruski nogomet.

Na upit je li spreman obećati da s njim u postavi Dinamovi suparnici neće imati šanse, Schildenfeld je odgovorio:

- Spreman sam! No, prije toga se moram izboriti za mjesto u startnoj postavi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MiselMijatovic 13.07.2012.

    Sad ce igrati sa Kuranyiem.

  • mata klijent 12.07.2012.

    samo napred

  • podsvijest 12.07.2012.

    predstavljen je u klubu kao najbolji stoper nakon starijeg berezutskog ali napad dinama moskve je najjači sa dvije zvijeri (kuranji i voronin)

Komentiraj...
Vidi sve komentare