To je to što me zanima!

Schifo o žestokim neredima: Ma to je ništa, čisto normalno

Netko tko prvi put dođe na derbi Panathinaikosa i Olympiakosa bi se šokirao, ali nakon nekoliko derbija se navikneš. U Grčkoj je jednostavno tako. Navikao sam...
Vidi originalni članak

Na početku utakmice je sve bilo uobičajeno, ali potom je trener Olympiakosa Vitor Pereira došao pred naše navijače na stadionu i počeo provocirati i zato je sve krenulo, otkrio je Goalu igrač Panathinaikosa Gordon Schildenfeld te dodao:

- Netko tko prvi put dođe na derbi Panathinaikosa i Olympiakosa bi se šokirao, ali nakon nekoliko derbija se navikneš. U Grčkoj je jednostavno tako. Navikao sam, uostalom kao i ostali hrvatski igrači u PAO-u - kaže Gordon. 

- No to nije ništa. Kad dođemo na Kretu, na utakmicu protiv OFI-ja, još je gore, riječima ne možeš opisati što se tamo događa. Uzak je teren, lete stolice, baklje, kamenje. Prošli put su pogodili našeg team menadžera kamenom u glavu, čovjek ima 50 godina - priča Schildenfeld, a cijeli intervju pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 9

  • El Tractor 24.02.2015.

    Solidan stoper.

  • nick name 23.02.2015.

    jedino ove naše plačip...e se boje kad padnu 3 petarde i 2 baklje,odmah prekid i teška rasprava na svim portalima o najvećim huliganim ovog kraja svijeta..naravno ne opravdavam ovu silnu upotrebu sveg naoružanja ali mi smo bebe za sve u "EU".. ali i uzrok toga svega je jako bitan,zar ne Mamiću i Šukeru??!!

  • LIJEPA LI SI 23.02.2015.

    Nije mi jasno da netko divljanje,huliganstvo i mrznju moze nazvati normalnim !!!!! A kad nasi navijaci naprave nered onda su huligani i divljaci kojima treba zabraniti dolazak na stadione . Nisam za divljanje i ne odobravam to ali ne moze se jedne nazivati divljacima a druge normalnima za istu stvar . I ovo je samo jos jedan dokaz koliko je nas "brend" cijenjen i postovan jer za ovakve stvari na tekmi Dinama i Hajduka bi HNS vec dobio kaznu a kod ovih je to "normalno" .

Komentiraj...
Vidi sve komentare