To je to što me zanima!

Schifo: Osam mjeseci čekao sam debi u ‘plavom’ dresu...

OD POLJUDA Schildenfeld je zadnju službenu utakmicu odigrao 12. lipnja protiv Talijana. Bio je među najboljima protiv Intera u Kupu. Sve je pokupio u obrani, a stigao je i asistirati...
Vidi originalni članak

Napokon je Gordon Schildenfeld zdrav i spreman. Igrao je na pripremama u Španjolskoj, ali utakmica protiv Intera u Kupu bila mu je prva službena otkad je ljetos Atenu zamijenio Zagrebom.

- Ozdravio sam, napokon. To je prvo pitanje koje mi svi postavljaju u zadnje vrijeme. Tri puta mi je ‘otišao’ isti mišić, tako da mi je stvarno već više nego dosta rehabilitacije i oporavka. Nikad u karijeri nisam bio ovoliko dugo ozlijeđen, nema ništa goreg za sportaša - rekao je nedavno Dinamov stoper, koji je protiv Intera bio ponajbolji na terenu.

Pokupio je sve u obrani, a stigao je i asistirati za pobjedu.

Vidjelo se poslije utakmice da mu je laknulo što je napokon u pravom stanju. Bila mu je to prva službena utakmica nakon susreta s Talijanima 12. lipnja na Poljudu. Nakon toga je stradao mišić.

Trebao je Schifo biti veliko pojačanje za Ligu prvaka, a na kraju je ispalo da će biti pojačanje za borbu za naslov prvaka, koja Dinamo čeka u iduća tri mjeseca. Silne ozljede stvorile su probleme Zoranu Mamiću, ali ga može radovati ovako dobar Schifov povratak. Opet je Schildenfeld kandidat za reprezentaciju.
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • turbou2 12.02.2016.

    vidim da tu još neki ne znaju da je šifo iz dinama otišao van a sada se vratio treba jedan takav iskusan igrač koji je po meni dosta podcijenjen jedan od boljih obrambenih u repki kad je fit

  • zeljkov1 12.02.2016.

    malo mi je glup naslov.ja sam mislio da je šifo debitirao u dinamu kada je doša iz šibenika .ili se varam?

  • --- DAVOR --- 12.02.2016.

    Meni osobno jedan od najdražih igrača a i najboljih u repki i kolko je Modrić precijenjen tolko je on podcijenjen. On i Vida bi mi bili prvi izbor stopera,kakav Čorluka ili Lovren a mali Jedvaj će isto bit zvijer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare