To je to što me zanima!

Schneider na klupi Stuttgarta, Marić mu jedan od pomoćnika

Oni su snažna i ofenzivna momčad, ali naši ciljevi su poznati. Želimo ući u Europsku ligu i nadam se da ćemo protiv Rijeke proći, rekao je Thomas Schneider
Vidi originalni članak

Stuttgart je brzo riješio pitanje novog trenera. Smijenjenog Bruna Labbadiju zamijenit će 40-godišnji Thomas Schneider koji je bio igrač Stuttgarta od 1991. do 2003. godine. 

Nakon početka trenerske karijere u nižoj ligi, 2011. je preuzeo omladinski pogon Stuttgarta da bi ga sada 'prekomandirali' u seniore.

Schneider je izabrao pomoćnike, a to su Alfons Higl te nekadašnji hrvatski reprezentativac Tomislav Marić.

- Inzistirao sam na Tomislavu Mariću i Alfonsu Higlu jer njih dvojica imaju bogato iskustvo u profesionalnom nogometu, a to je nešto što meni nedostaje. Vjerujem da ćemo odlično surađivati - komentirao je Schneider po ustoličenju te najavio uzvrat četvrtog pretkola Europske lige s Rijekom koja iz prve utakmice ima prednost 2-1.

- Oni su snažna i ofenzivna momčad, ali naši ciljevi su poznati. Želimo ući u Europsku ligu i nadam se da ćemo protiv Rijeke preokrenuti ovu izuzetno lošu situaciju u kojoj se nalazimo. Siguran sam u naš prolaz - dodao je Schneider.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • oswego13 27.08.2013.

    ibisevic zabija 1 ili 2 gola i to je to :D

  • kristofor_kolumbo 26.08.2013.

    Rijeka je dokazala da se zalaganjem kompletne ekipe moze stici do rezultata. Decki su ostavili srce na terenu. Upadali su od umora, jer treba trcat s njemcima, ali kad su vidjeli 15000 ljudi kako s osmjesima na licu napustaju Kantridu, sigurno im je bilo lakse. Nadam se prolazu Rijeke. :D Forza Fiume. :)

  • 1976ers 26.08.2013.

    Za veliki Štitgart, mala Rijeka je veliki šok. Logično je da su odmah rezove napravili u klubu jer ispadanje od Rijeke njima bi bilo ravno debaklu, katastrofi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare