To je to što me zanima!

Scholes bi radije u Oldham, nego opet u reprezentaciju

Mnogo se posljednjih dana po otočkim medijima pisalo o mogućem, spektakularnom povratku Paula Scholesa u okrilje engleske reprezentacije
Vidi originalni članak

Sada već 35-godišnji vezni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes je okrenuo leđa engleskoj reprezentaciji daleke 2004. godine i od tada više nije odjenuo nacionalni dres. Posljednjih dana nagađa se o mogućem povratku.
- Napravio sam tada dobar potez što sam se zahvalio reprezentaciji. Nisam bio u formi, nisam bio pravi i logično je bilo zaključiti reprezentativnu eru - kaže nogometaš koji je prije osam dana postigao 150 gol u dresu Manchester Uniteda. No, odlične igre prošle sezone, kao i na startu ove, nagnale su i javnost, ali i izbornika Engleske Fabio Capella, da razmišlja o novom pozivu za Scholesa i to tijekom kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012., kojem su zajednički domaćini Ukrajina i Poljska.
- Imam namjere igrati još koju sezonu na klupskoj razini, a onda se definitivno povući. No, ne želim iz nogometa, počeo sam već usporedno s igranjem raditi na trenerskom usavršavanju. Uskoro želim postati trener - rekao je Scholes.
Inače, izvori bliski nogometašu su za News of the World izjavili:
- Njegov san je trenirati Oldham, a ne igrati opet za reprezentaciju. O treniranju Oldhama priča svakodnevno, reprezentaciju nikada nije spomenuo - rekao je neimenovani izvor. Inače, cijelu profesionalnu karijeru Scholes odrađuje u Manchester Unitedu, od 1994. godine. No, kao dječak je igrao u Oldhamu, te je to njegova "prva i najveća ljubav".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Flagellum_ Dei 29.08.2010.

    old school igracina....

  • torcida-1950- 29.08.2010.

    @eruptivni:: plasis me

  • eruptivni 29.08.2010.

    On je baš simpatičan jer se voli ljubit sa svojim suigračima,sjećam se ono kad je poljubio g.nevila,uopće ne bjerži od osjećaja i zato je on najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare