To je to što me zanima!

Schumacher: Zbog Masse sam se odlučio na mirovinu

Sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 Michael Schumacher priznao je kako je u mirovinu otišao da bi Massa imao bolji bolid kojeg je i zaslužio
Vidi originalni članak

Michael Schumacher 2006. godine obznanio je da se povlači iz Formule 1, nakon sedam osvojenih naslova prvaka. Priznao je da je Felipe Massa, njegov kolega iz Ferrarija bio jedan od razloga što je otišao u mirovinu.
- Felipe mi je poput brata. Htio sam da on dobije moj bolid i da ostane u sjajnoj momčadi Ferrarija - rekao je Schumacher.
Nakon što se Massa teško ozlijedio na Velikoj nagradi Mađarske, opet se aktualizirao mogući povratak Schumachera Formuli 1.
- Želio sam se vratiti. Ali to je bila suviše emotivna odluka, nisam razmišljao. U ovom trenutku o tome više ne razmišljam - izjavio je Schumacher.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • boixos os 03.11.2009.

    Hamilton će ga prestić!!

  • Visca_Barca 03.11.2009.

    a jbg pratim i ja otkad znam za sebe, i navijao sam oduvijek za njega i ferrari. i za mene je on najveci ikad. a vidim da si ti vjerojatno vise na strani mclaren mercedesa tako da se sigurno necemo slozit u vezi ovog pitanja.

  • WebSuperman 03.11.2009.

    @ravlic, gledam formulu otkad znam za sebe, tako da znam neke stvari...i iza kulisa trkališta...jean todt je najzaslužniji za njegovih 7 naslova, naravno uz rubinha koji nije smio pobijediti ako je na stazi bio schumacher

Komentiraj...
Vidi sve komentare