To je to što me zanima!

Schumacherova žena prodala privatni avion i luksuznu kuću

Corinna Schumacher prodala je privatni avion za 34,4 milijuna eura kao i luksuzno imanje za odmor u Trysilu. Troškovi Michaelovog liječenja penju se do 14 mil. eura
Vidi originalni članak

Michael Schumacher stradao je na skijanju prije gotovo 14 mjeseci. Schumacher je pao i udario glavom. Nakon mjeseci provedenih u umjetnoj komi sedmerostruki prvak u Formuli 1 oporavlja se od nesreće. No Michael, kojega su prebacili na kućnu njegu u svoj dom u Švicarskoj, oporavlja se polako. Nijemac ne može govoriti, kretati se, a tek je na trenutke svjestan. Njegovi troškovi liječenja sve su veći.

Iako je u karijeri zaradio pravo bogatstvo, Michaelova supruga Corinna Schumacher prodala je privatni avion za 34,4 milijuna eura kao i luksuzno imanje za odmor u Trysilu sjeverno od Osla u Norveškoj. Schumacheri su to imanje imali u posjedu 20 godina, a Corinna ga je prodala za 2,8 milijuna eura. 

Troškovi liječenja dosad su se popeli na 14 milijuna eura. Corinna je većinu novca od prodaje imovine uložila u prenamjenu doma u Švicarskoj u kojem se Michael liječi. O njemu brine tim od 15 liječnika na čelu s profesorom Jean-Francoisom Payenom, koji ga je operirao nakon nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • dalia-rose 04.03.2015.

    Žalim njega...kao čovjeka koji vegetira i koji je biljka..to nije život..to je teška patnja...svi ti dr nista mu pomoć ne mogu..može tako ostat godinama al s pogorsavanjem koji vodi k smrti.. Žalim i njegovu obitelj..svi novci svjeta nemogu nadomirit njegov osmjeh,glas,hod,zajedničke trenutke koje su imali..vjerujem da bi njegova žena i djeca sve dali da ga vrate kakvog ga pamte-zdravog.. Radim na odjelu gdje umire nekad i do 3ljudi dnevno i nije čudo da razmišljam: blažena smrt s nogu ili bolest kratka vijeka..

  • alenbur85 03.03.2015.

    a jadna..ne mogu vjerovat da je i privatni avion morala prodati..bože....

  • pravoipravicaibezfaksa 03.03.2015.

    žao mi je Shumija i znam da nema tog liječnika koje će znati konačan ishod njegovog stanja i shvaćam da bi svaka žena na mjestu njegove, dala sve, ali sve samo da mu bude bolje... a, s druge strane, ako je čovjek "biljka", a Shumi to i jest u svakom slučaju, ne znaš što napraviti... a i što će biti kada presuši lova... ajde Bože, pomozi ovome čovjeku i njegovoj obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare