To je to što me zanima!

Schumi potvrdio: Vraćam se utrkama F1 i Ferarriju

Nijemac Michael Schumacher objavio je kako se vraća utrkama nakon gotovo trogodišnje mirovine kako bi u momčadi Ferrarija zamijenio Massu
Vidi originalni članak

Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1, Nijemac Michael Schumacher objavio je kako se vraća utrkama nakon gotovo trogodišnje mirovine kako bi u momčadi Ferrarija zamijenio Brazilca Felipea Massu koji je teško ozlijeđen tijekom kvalifikacijskog treninga za Veliku nagradu Mađarske prošloga vikenda. Schumacher (40) je odluku o povratku potvrdio na svojoj vlastitoj internetskoj stranici nakon što je ranije tu vijest objavio njemački tabloid "Bild". Tijekom svoje 14-godišnje karijere koju je okončao u listopadu 2006. godine Schumacher je osim sedam naslova svjetskog prvaka upisao i 91 pobjedu u utrkama formule 1 u 250 nastupa. Sljedeća utrka Svjetskog prvenstva formule 1 je Velika nagrada Španjolske u Valenciji 23. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • bojan430 31.07.2009.

    Der König kehrt zurück

  • torcida-1950- 30.07.2009.

    nestalo para a?? massa vrati se !!!

  • swen 57 30.07.2009.

    MAAJDE ias potpuno pravo ,, inace sam da podsjetim ovog neupucenog seljaka JOHNDOE, Schumacher je najbolji bio kada nije bilo sustava protiv proklizavanja i ostale elektronike... odi negdi kom neke bajke ,to je u tvom rangu... SCHUMI car!!! tko ima face i voli Schumachera nek se pridruzi mojoj grupi : SVI OBOŽAVATELJI NAJVEĆEG OD NAJVEĆIH,MICHAELA SCHUMACHERA.. poz svima :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare