To je to što me zanima!

Schumi se dogovorio i sa suprugom i sa Ferrarijem

Michael Schumacher nosit će steznik da bi umirio suprugu. Od Ferrarija će inkasirati milijun eura po utrci i još dodatni milijun za svaku pobjedu
Vidi originalni članak

Izgubio sam tri kilograma, ali zato sam pojačao mišiće. Sve u svemu, rad na treninzima ide prema planu, napisao je Michael Schumacher na svojoj internetskoj stranici.
Veliki povratak predvidio je za 23. kolovoza. Sedmerostruki svjetski prvak trebao bi tada nastupiti u Valenciji na utrci za Velikuj nagradu Španjolske.
- Moram priznati da mi je vrat još malo ukliješten. Nosit ću zbog toga steznik jer je zdravlje na prvome mjestu. To je dio dogovora koji sam postigao s Ferrarijem, ali i sa suprugom - rekao je Nijemac, koji još osjeća posljedice pada s motocikla na utrci Superbike u veljači ove godine. Unatoč problemima 40-godišnji Nijemac ne može dočekati povratak na stazu.
- Želio bih zahvaliti svim navijačima koji mi drže palčeve za uspješan povratak, njihove su reakcije bile vrlo pozitivne. Doista je čudesno kakvu sam potporu dobio iz cijelog svijeta – rekao je Schumacher. Nijemac je produljio suradnju s Ferrarijem, u kojem je službeno savjetnik talijanske momčadi. Za tu suradnju inkasira pet milijuna eura na godinu. A dogovorio je i bonuse koje će primati za vozački angažman. Za svaku utrku dobit će milijun eura, a ako pobijedi, bonus će se - udvostručiti.
- Zadovoljan sam financijskim ugovorom iako to nije bilo presudno. Želim vidjeti koliko mogu ostvariti s 40 godina - zaključio je Schumi, koji je 1991. debitirao u Belgiji.

SCHUMI POBIJEDIO NA F1 UTRKAMA ČAK 91 PUT!
Pet godina uzastopce bio je svjetski prvak. Ukupno je bio prvak 1813 dana zaredom. Njegova se imovina procjenjuje na oko 900 mil. €, što je oko 6,5 milijardi kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Krumpir 05.08.2009.

    Schumi je Kralj Kraljeva :) ....

  • halo 05.08.2009.

    @god of war.....nemoj biti nervoz(na)an......moj komentar počine SVAKA ČAST....a to što mi nije simpatičan to je moja stvar i imam pravo to reći.......pa pa......ima u ljekarni na biljnoj bazi za smirenje

  • god of war 05.08.2009.

    @halo..ta\"antipatična njuška\"je pomela u svemu sve do sada i jednog F1 vozača koji su vozili F1 bolid,postaoo je standarde i mjerila i rekorde koji po meni neće niko uspjet dostić..s toga,čovijeka nemoj osuđivat po izgledu nego po postignuću i rezultatima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare