To je to što me zanima!

Scolari savjetovao svojim nogometašima da se ožene

Brazilac na klupi Chelseja Scolari savjetovao je svojim nogometašima kako bi im bilo bolje da se što prije ožene i ostave se brzih auta i zabava...
Vidi originalni članak

Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Bar tako poslovica kaže. A čini se kako Chelseajev menadžer Luiz Felipe Scolari vjeruje u tu poslovicu. Brazilac je svojim nogometašima u Chelseaju savjetovao da se okane engleske nogometne kulture. Brzi auti, glamurozne zabave i žene koje samo trče za njihovim novcima nikako nisu dobri za napredak i kvalitetne predstave odlično plačenih nogometaša.
- Najbolja stvar za igrača u nogometnom životu je imati dobru suprugu. Ako nogometaš ima dobru ženu, ne morate se brinuti za njega. Inteligentan igrač može zaraditi dovoljno novca za cijelu obitelj u idućih pet naraštaja. No neki ne razmišljaju tako. Većina njih misli samo na danas. Troše na skupe aute, žene i slično. Sjećam se svojih početaka kao igrača. Krenuo sam u malom klubu u Brazilu i nije mi bilo stalo do novca. Jedino što sam tražio je bila prilika - priča Scolari koji je u braku s tinejdžerskom ljubavi Olgom već 33 godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare