To je to što me zanima!

Sedmica Reala: CR7 se opet iživljava u malim utakmicama

RONALDOVE MAJSTORIJE Real je nakon mučenja u prvom dijelu razbio Celtu u nastavku. Briljirao je Ronaldo koji je u 26 minuta zabio 4 gola. Real je slavio 7-1
Vidi originalni članak

Vidjet ćete jedan drugačiji Real, najavio je Zinedine Zidane uoči Celte.

Real je nakon sramežljivog prvog poluvremena protiv šestoplasirane Celte eksplodirao u nastavku, a briljirao je Cristiano Ronaldo koji je u 26 minuta zabio četiri komada. Real Madrid pobijedio je 7-1, a povratnički gol zabio je i Gareth Bale.

Mateo Kovačić igrao je cijelu utakmicu, dok Luka Modrić nije bio u konkurenciji. Zidane je najavio kako ne želi riskirati s Lukom jer Real igra već u utorak u Ligi prvaka.

Celta nije primila sedam golova od 1959. godine. Tada su današnji protivnici Reala teško stradali na San Mamesu od Athletic Bilbaa 9-0. 

Ronaldov "show"

Pepe je zabio za vodstvo pred kraj prvog dijela. A onda je krenulo.

Ronaldo u 50. minuti, 58., 64. i 76. minuti razbija Celtu. Zabio je Portugalac "bombu" s 25 metara pa još ljepši gol iz slobodnjaka. Majstorija za majstorijom...

A sve je krenulo nakon što mu je publika na Bernabeuu počela zviždati. Obračunao se s njima na svoj način. Zabijao je i slavio golove uz geste kojima je navijačima dao do znanja da više ne čuje te zvižduke.

Zakazao u velikim utakmicama

Nastavio je Ronaldo s praksom zabijanja malim klubovima ove sezone, dok je u utakmicama protiv velikana uglavnom zakazao. No današnja predstava podsjetila je na njegove najbolje dane u Realu.

PSG, Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia... Ronaldo je u tim utakmicama zakazao, a njegovi golovi tada su najviše trebali Realu. 

Da je zabio i odlučio neke od tih utakmica, a pogotovo se to odnosi na Primeru, Real bi se danas borio za naslov, a ne bio treća momčad Primere...

Nije ga bilo nigdje u prvom dijelu protiv Celte, a onda je u nastavku "eksplodirao".

Za goste je poraz ublažio Aspas, a dobra vijest za navijače Reala je i povratak Garetha Balea. Velšanin se vratio nakon ozljede i zabio je sedmi gol Reala u 81. minuti, samo 15 minuta nakon što je ušao u igru. 

Primera:

Real Madrid - Celta 7-1 (Pepe 41, Ronaldo 50, 58, 64, 76, Jese 77, Bale 81 / Aspas 62)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 147

  • Safet Pašić 07.03.2016.

    ova utakmica je eklatantan primjer kupovine utakmice radi podizanja samopouzdanja madridskih zvjezdica, kome ovakav real može dati sedam golova a da to ne bude dogovoreno?

  • dario1983 06.03.2016.

    mala utakmica????????? pa igrali su 3. i 6. u spanjolskoj ligi e sad je druga stvar sto je ta liga preslaba

  • bax212 06.03.2016.

    steta nije bilo modrica da sad pise kako je on bio najbolji igrac reala, on je motor, on doda nekad loptu, spanija je luda za modricem, svi skandiraju njegovo ime, i jos 5000 raznih "hvalospjeva" o modricu. HAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare