To je to što me zanima!

Šef Ferrarija završio u zatvoru jer je bacio opušak na ulicu?!

Singapurski zakoni su zaista strogi. Nema jela i pića na javnim mjestima, a cesta se prelazi isključivo preko pješačkog prijelaza. No ako su Singapurci na nešto 'alergični', onda je to bacanje opušaka na ulici
Vidi originalni članak

Nema kod Singapuraca "nisam htio". U zakonu piše da se opušak od cigarete ne smije baciti na ulicu, a zakon je jednak za sve. To je na vlastitoj koži navodno osjetio šef momčadi Ferrarija Maurizio Arrivabene, koji je proveo šest sati u pritvoru jer je bacio opušak na ulicu i morao platiti 655 eura kazne, prenijeli su svi svjetski mediji.

Singapurski zakoni su zaista strogi. Nema jela i pića na javnim mjestima, a cesta se prelazi isključivo preko pješačkog prijelaza. No ako su Singapurci na nešto 'alergični' onda je to bacanje opušaka na ulici. Međutim, stigao je i odgovor iz Singapura, a to je da Arrivabene nije završio u zatvoru.

- Navodi da je Arrivabene završio u zatvoru su lažni. Nešto takvo se nikad nije dogodilo - prenio je Channel NewsAsia.

Inače, njegovi piloti Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen završili su kao peti, odnosno četvrti. Pobijedio je Nico Rsoberg ispred Daniela Ricciarda, a treći je bio Lewis Hamilton.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • STARK 20.09.2016.

    Meni se sviđa ta odluka

  • 20.09.2016.

    Svidja mi se takav zakon ! Ovdje u našoj lipoj se moš posrat na sred ulice i dobit ćeš medalju za Ekološku svijest. Kad hodaš trotoarom, moraš gledat stalno dole da ne nagaziš na pasju nagaznu.

  • Claudius 20.09.2016.

    Znači popušio je

Komentiraj...
Vidi sve komentare