To je to što me zanima!

Šef Man. Uniteda: Slat ćemo Ronalda u Portugal svaki tjedan

Danas je Ronaldo zasigurno pokazao da je fizički i dalje sposoban. Moram priznati da nije bio takvih zadnjih tjedana i mjeseca pa je stoga bilo jako važno da je pokazao da je još uvijek u formi, rekao je Rangnick
Vidi originalni članak

Manchester United slavio je u derbiju 29. kola Premiershipa, a pobjedu je 'crvenim vragovima' osigurao, naravno, Cristiano Ronaldo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalac, unatoč nevjerojatnoj etici treniranja, pokazuje da u njegovim godinama ne može odigrati svaku utakmicu na najvišoj razini, ali kada zagusti, on stiže!

SANKCIJE DIVLJAJU Chelsea pred raspadom: Ostao bez sponzora od 140 milijuna eura, United 'krade' Tuchela?

Ronaldo je u subotu postigao drugi ligaški hat-trick u dresu Manchester Uniteda, odnosno prvi nakon siječnja 2008. godine. Između njegovih nevjerojatnih uspjeha prošlo je točno 14 godina i 59 dana što je najduži raspon između hat trickova nekog igrača u Premiershipu.

- Danas je Ronaldo zasigurno pokazao da je fizički i dalje sposoban. Moram priznati da nije bio takvih zadnjih tjedana i mjeseca pa je stoga bilo jako važno da je pokazao da je još uvijek u formi i da može odigrati na takvoj razini. To je upravo ono što trebamo do kraja sezone - rekao je Ralf Rangnick pa dodao:

- Za tih devet utakmica u Premiershipu, ali i u Ligi prvaka u utorak. Samo smo se malo šalili, ali možda ima smisla poslati ga u Portugal na tri dana, neka ne trenira dva dana pa neka u četvrtak opet dođe na trening.

ŠTO SE DOGAĐA? Izmislili Ronaldovu ozljedu?! 'Umjesto Cityja odletio je u Portugal. Ni suigrači nisu znali'

Podsjetimo, Portugalac je propustio gradski derbi protiv Cityja prošlog vikenda nakon čega su u javnosti kružili informacije kako je Ronaldo otišao u rodnu domovinu bez da su to znali njegovi suigrači.

Ronaldo je posljednji put zabio Brightonu prije mjesec dana nakon čega ke bez učinka ostao protiv Leedsa i Watforda te Atletico Madrida u Ligi prvaka. Potom je propustio Građane, no Nijemac ga je svejedno poslao na teren od prve minute.

- Odradio je odličan trening u četvrtak, zato sam odlučio igrati s njim od početka iako je bio izvan travnjaka tjedan dana. Možda to moramo raditi do kraja sezone - zaključio je menadžer Manchester Uniteda.

ZNANSTVENICI OTKRILI Skoro svi to rade: Znate li zašto igrači pljuju vodu po travnjaku?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zg_purger 13.03.2022.

    ja bi volio da ode u MLS i da to bi mu bio slag na torti njegove karijere

  • Palmanova 13.03.2022.

    bolje da ga salje svaki tjedan u Miami da se izvine Kathryn Mayorga

  • nikolalaaa 13.03.2022.

    Covjek je jednostavno razina iznad kad je u pitanju rad, disciplina, treniranje.. masina za golove, sto je cinjenica volili ga ili ne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare