To je to što me zanima!

Šef Newcastlea navijačima: Dajte pare i evo vam klub

Fanovi Newcastlea već dugo su nezadovoljni radom vlasnika kluba Mikea Ashleya, a on im poručuje: otkupite klub i onda radite što hoćete
Vidi originalni članak

Mike Ashley kupio je Newcastle Uniteda za točno 135 milijuna funti, no način na koji ga vodi stvara bijes kod navijača kojima je klub u srcu. Nisu zadovoljni načinom igre, rezultatima, svađom koja je iz kluba istjerala trenera Kevina Keegana, a svoje nezadovoljstvo iskazuju prije, nakon i za vrijeme utakmica.
U porazu Newcastlea od Hull Cityja (2-1) i policija je imala posla, pa je četrnaest najekstremnijih završilo u zatvoru zbog remećenja javnog reda i mira. Na sve to Ashley odmahuje rukom i poručuje navijačima da ukoliko ga žele maknuti s čelne pozicija da otkupe klub od njega.
- On je veliki dečko i nema se namjere boriti oko nečega gdje nije prihvaćen. Nastave li navijači tražiti njegov odlazak iz kluba on bi mogao i uslijediti. Kazuje se da u regiji postoji oko 400.000 navijača Newcastlea. Uplati li svaki od njih 1000 funti mogu otkupiti klub i njime upravljati sami - kazao je Ashleyjev bliski prijatelj kojem se ne navodi ime.
Nakon četiri odigrana kola u Premiershipu Newcastle ima pobjedu, remi i dva poraza, čime zauzima 15. mjesto među dvadeset najboljih momčadi engleske nogometne lige.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CHELSEA_4ever 14.09.2008.

    to je istina,ali da neko drugi prodaje i kupuje dinamovr igrace dinamo bi bio na vrhu europe s duduom,carliem,modricem,.........

  • Beatrix Kiddo 14.09.2008.

    chelsea_4 ever i šta da ponudi?kao prvi to nije mamićev klub pa ti nema što nudiit,kao drugo šta će navijači kupiti?pa vidi jajduk od 16 000 registriranih 2000 je samo kupilo dionice,SRAMOTA.ti veliki \"navijači\" koji krše stolice ko konji koje potpm hajduk plaća pokazuju koliko vole svoj klub,isto ej i sa mamićem,budite sretni kaj je mamić tu gdje je.

  • CHELSEA_4ever 14.09.2008.

    da to barem mamic nama ponudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare