To je to što me zanima!

SEHA od klubova traži da ligu prekinu čak tri kola prije kraja!

Organizirat ćemo bolju završnicu, a svi problemi koje smo imali ove godine bit će nam dobra škola za sljedeću sezonu koja će biti puno kvalitetnija, piše u dopisu
Vidi originalni članak

Svi klubovi sudionici regionalne rukometne SEHA lige dobili su dopis u kojemu se od njih traži da se izjasne o prekidu natjecanja jer se više ništa na ljestvici ne može promijeniti, a smanjili bi troškove!

"Organizirat ćemo bolju završnicu, a svi problemi koje smo imali ove godine bit će nam dobra škola za sljedeću sezonu koja će biti puno kvalitetnija", piše u dopisu poslanom svim klubovima. 

U ljubuškom Izviđaču planiraju još dogovoriti susret sa Zagrebom, a banjolučki Borac jedini je klub koji je odigrao sva 22 susreta.

– Odigrali smo sve utakmice i tražit ćemo da nam nadoknade troškove! Prvi smo počeli natjecanje u trenucima kad se nije znalo hoće li liga zaživjeti. Očekujemo da nam sponzor to nadoknadi – istaknuo je direktor Boris Đogo.

– Pismo je došlo iz ureda lige i agencije Digitel i Zagreb je prihvatio prijedlog jer je, rezultatski gledano, sve odlučeno. Prihvatili smo i prijedlog da se Final Four ne igra po plasmanu, nego da se ždrijeba, a prekidom sezone osigurat će se novac kojim se može povećati nagradni fond ili osigurati bolje pripreme – kazao je menadžer Zagreba Ante Ančić, kojega smo pitali nije li to neozbiljno.

– U drugim okolnostima bilo bi neozbiljno, ali liga je ionako iz objektivnih razloga kasnila, tek joj je prva godina i iduće sezone bit će puno bolje organizirana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zvzmir 23.03.2012.

    sprdačina od lige

  • SpužvaBob 23.03.2012.

    Tako bi trebalo u HNL-u, Dinamo i Hajduk nek odigraju na 4 dobijene i to je to, za evropu nisu dok ne skupe par stotina milijuna € i pokupuju evropske igrače ...

  • RadekBejble 23.03.2012.

    Ovo je jedan izuzetno glup i debilan zahtjev.Kratko i jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare