To je to što me zanima!

Seksi doktorica: Eva Carneiro najbolje što u Chelseaju imaju

Chelsea je početkom ove sezone na klupi predstavio lijepo pojačanje. Radi se o doktorici Evi Carneiro, zbog koje navijači još uvijek dolaze na Stamford Bridge...
Vidi originalni članak

S obzirom na to kako Chelsea ove sezone igra pravo je čudo da na Stamford Bridgeu još uvijek ima navijača. Odgovor na pitanje zašto je Bridge i dalje svaku utakmicu pun, mogao bi biti Eva Carneiro. Radi se o seksi doktorici koja je u prvu momčad Chelseaja prebačena početkom ove sezone. 

Iako je Eva pravo osvježenje u nogometnom svijetu, mnogi su je zamijenili za model Elisku Kovarovu. Fotografija je objavljena nedavno na Twitteru, a navijači su odmah 'bombardirali' sve internetske portale na kojima je Eva (Eliska) osvanula. Ipak, i originalna Eva vrijedna je spomena. 

Carneiro je prije no što je došla u Chelsea 2009. godine (u prvu momčad prebačena je tek ove sezone), radila u engleskoj ženskoj nogometnoj reprezentaciji te je pomagala u pripremi britanskih atletičara u pripremama za Olimpijske igre u Pekingu. Dakle, osim što je lijepa, Eva itekako zna svoj posao.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • polo60 24.02.2012.

    a tko ju nebi ,volio bih ga ,vidjeti .

  • andi_1 24.02.2012.

    ..zato i tako loše igraju kad je cijela ekipa "ozljeđena"....e da sam ja tamo ......ma bilo bi isto samo što ja nebi bio ljubomoran :-))

  • BOAATENG 23.02.2012.

    Ja bi bio svaki dan ozljedjen pa malo na duzem pregledu osto :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare