To je to što me zanima!

Senderos u Milanu: Ja sam branič za udarnu postavu

Nekoliko dana prije kraja prijelaznog roka Milan je ipak uspio dovesti kvalitetnog braniča, a pojačanje na toj poziciji bilo im je najpotrebnije
Vidi originalni članak

Jako sam sretan što sam došao. Milan je velik klub, kojem se jednostavno ne može reći ne, prve su riječi Philippea Senderosa po dolasku u Milanello. Švicarac je prošao lječnički pregled, te čeka prvi trening s novom momčadi:
- Što se tiče forme, osjećam se dobro. Imam problem s mišićem na desnoj nozi, no kad odradim prvi trening vidjet ćemo kako stoje stvari - dodao je dok su ga pozdravljali Gattuso i Inzaghi.
Njegovim dolaskom trener Carlo Ancelotti dobio je prijeko potrebnog braniča, jer Maldini ne može odigrati više od 20 utakmica u kontinuitetu, a ozbiljnih problema s leđima ima Alessandro Nesta. Njih dvojicu Senderos je izdvojio kao igrače od kojih može najviše naučiti.
- Ambicija nam je osvojiti naslov jer kad si u ovakvom klubu manje ne možeš očekivati. Ovdje ću imati priliku učiti od velikih braniča kao što su Nesta i Maldini - skromno je dodao 23-godišnji branič, no potom "pokazao zube":
- Mislim da sam u ovoj momčadi igrač za udarnu postavu- ocijenio je.

WENGER: MILAN JE RIJEŠENJE JER ŽELIMO DA IGRA
U međuvremenu, trener Arsenala Wenger objasnio je zašto je Senderosu dopustio odlazak na posudbu u Milan.
- Philippe se kod nas nije izborio za mjesto u prvoj momčadi i ovo je bilo idelano rješenje. Mlad je i drugdje će igrati utakmice na najvišem nivou. Još ćemo vidjeti hoćemo li ga vratiti Arsenal ili ćemo ga na kraju prepustiti Milanu - otvoren je bio Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare