To je to što me zanima!

Senka Turina: Plakali smo od ponosa, bilo je stvarno dirljivo

AIK je dostojanstveno ponovno odao počast Ivanu Turini. Prošle je subote prošlo dvije godine otkako je iznenada preminuo u 33. godini. Navijači ga nisu zaboravili
Vidi originalni članak

Na centru igrališta golemi dres s brojem 27, prema njemu ide Senka Turina s malim Brunom, dok joj je brat Dejan vodio blizanke Tiju i Taru. U veličanstvenoj koreografiji suze nisu mogli skriti...

- Čuo sam se sa Senkom, bilo je stvarno dirljivo, teško je bilo suspregnuti suze. Kaže da su bili jako ponosni, jer ovakva koreografija je dokaz kakav je Joja čovjek bio. Obitelji, a i svima nama, drago nam je što ga pamte - prenio je Ivanov najbolji prijatelj Jerko Leko.

Prošle je subote prošlo dvije godine otkako je iznenada preminuo Ivan Turina u 33. godini. Navijači njegova zadnjeg kluba, stockholmskog AIK-a nisu ga zaboravili.

- Bilo je desetak navijača u Zagrebu na misi zadušnici i na grobu. Oni jako drže do tih stvari, Ivana nikada neće zaboraviti. Svaka im čast - dodao je Jerko Leko. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pao i ustao. 06.05.2015.

    kakve koristi od toga kad njega vise nema... a ta zena nema mozga nikako kad jos djecu vodi kroz sve te nekakve promocije ili kluba ili same sebe a sve na racun mrtvog covjeka i njegove djece.

  • GLAS-RAZUMA58 06.05.2015.

    dusa od covjeka.... :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare