To je to što me zanima!

Senzacija na 'čizmi': Juventus dovodi našeg Antu Budimira!

Iako je Budimir službeno član St. Paulija, Crotone ima plan otkupiti njegov ugovor na kraju sezone za okruglih milijun eura, piše dobro upućeni torinski list Tuttosport
Vidi originalni članak

Senzacija je na pomolu! Hrvatski napadač Crotonea Ante Budimir prijeći će u Juventus. 

- Iako je Budimir službeno član St. Paulija, Crotone ima plan otkupiti njegov ugovor na kraju sezone za okruglih milijun eura - piše dobro upućeni torinski dnevni list Tuttosport.

Budimir se odlično snašao u talijanskom nogometu. Drugi je strijelac Serie B s postignutih 9 golova u 21 utakmici. Bivši igrač Intera iz Zaprešića i zagrebačke Lokomotive zapeo je za oko aktualnom talijanskom prvaku Juventusu, koji je u izvrsnim odnosima s Crotoneom.

Juventus će "rezervirati" Budimira za budućnost, a svojom igrom i stasom (visok je 191 centimetar) uvelike podsjeća na Marija Mandžukića. Stoga ne čudi zašto se 'stara dama' odlučila na ovaj potez. 

Uz Matu Jajala, Stipu Pericu, Milana Badelja, Rikarda Bagadura, Antu Rebića, Nikolu Kalinića, Marija Mandžukića, Ivana Perišića, Marcela Brozovića, Silvija Anočića (koji je povremeno na klupi seniorske momčadi Rome) i Ivana Strinića, Budimir bi postao 12. hrvatski nogometaš u najvišem rangu talijanskog nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dino95 14.01.2016.

    "nemoj mi ko mali budimir, nisam spreman"

  • strmi007 13.01.2016.

    kakve su ovo laži i prevare

  • Otto_von_Bismarck 13.01.2016.

    Nemoj mi ko mali Budimir, jopet se nije spremijo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare