To je to što me zanima!

Senzacija stoljeća ili tek ćorak: Modrić u United, De Gea u Real

Luka Modrić, Karim Benzema, Toni Kroos, Raphael Varane i Casemiro igrači su koji bi zadovoljili ukuse Josea Mourinha. Modrić je oduvijek bio želja Manchester Uniteda, u klub su ga pozivali i Ferguson i Scholes
Vidi originalni članak

Jose Mourinho spreman je odreći se svog ponajboljeg igrača, točnije golmana. David De Gea već nekoliko sezona potvrđuje da je golman za najviše domete, a prošle je sezone bio čak i na pragu madridskog Reala pa je zakazala administracija.

Nakon što je propao transfer, neko vrijeme bio je izvan momčadi, no kasnije ga je trener Louis Van Gaal vratio u prvi sastav.

Real je nedavno pokušao dovesti ovog golmana nudeći u zamjenu Isca ili Jamesa Rodrigueza i nešto novca, ali Mourinho je to glatko odbio. Ipak, mogao bi ostati bez Španjolca i to ako Real pristane ponuditi jednog od pet svojih igrača koje Portugalac želi, pišu Englezi.

Luka Modrić, Karim Benzema, Toni Kroos, Raphael Varane i Casemiro igrači su koji bi zadovoljili ukuse Josea Mourinha. Modrić je oduvijek bio želja Manchester Uniteda, u klub su ga pozivali i Alex Ferguson i Paul Scholes, ali do transfera nikad nije došlo.

A kako Luka igra u Realu i kako ga navijači obožavaju, teško da će ubrzo zaigrati u crvenom dresu kluba iz Manchestera. No, ukoliko do ovog posla dođe, Luka bi postao prvi Hrvat u povijesti koji bi zaigrao u redovima slavnog engleskog kluba.

Old Trafford je dobro upoznao Luku Modrića...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Umpapa 24.03.2017.

    Bla Bla Bla!

  • nijetebriga 23.03.2017.

    Corak ! nek samo mastaju, sto ce drugo nego mastati☺

  • josipfizičar 23.03.2017.

    Modrić je kurton od igrača!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare