To je to što me zanima!

Senzacija Wimbledona, Lu: Najbolji sam lovac kokoši

Tenisač s Tajvana iznenadio je Andyja Roddicka i plasirao se u svoj prvi četvrtfinale na Grand Slam turnirima. Pobijedio je 4-6, 7-6, 7-6, 6-7(5), 9-7...
Vidi originalni članak

Moj otac je imao farmu s kokošima. Pomagao sam mu dok sam bio mlađi i bio sam vrlo dobar u tome. Najbolji na svijetu. Nitko ne lovi kokoši bolje od mene, rekao je u šali simpatični Yen-Hsun Lu, tenisač s Tajvana, nakon što je senzacionalno pobijedio Andyja Roddicka u Wimbledonu.
Nije se nadao da će pobijediti u pet setova. I to protiv jednog od najboljih servera na svijetu. Taj 26-godišnjak rekao je da se trenutačno osjeća kao da je osvojio naslov.
- Nisam vjerovao da ću jednog dana biti svjetska vijest. Pogotovo nakon što sam veći dio djetinjstva proveo među kokošima - rekao je Lu i otkrio tajnu lova...
- Težak je to posao. Radno vrijeme je negdje od 1 do 6 sati. Tad su kokoši gotovo slijepe i najlakše ih je pohvatati. Ali smrdljiv je to posao i znao sam da se njime ne želim trajno baviti - rekao je tenisač i dodao:
- Ovu pobjedu posvećujem pokojnom ocu, koji je beskrajno vjerovao u mene.
Prošle sezone surađivao je s Australcem Markom Woodfordom, bivšim prvim tenisačem svijeta u parovima.
- U ta dva mjeseca svašta sam naučio od njega i jako mi je pomogao. Nažalost, tu ću godinu pamtiti i po raspadu svog imunološkog sustava te po pretjeranom bolovanju - rekao je Tajvanac, koji će u četvrtfinalu najvećeg svjetskog turnira igrati protiv srpskog tenisača Novaka Đokovića.

RODDICK: LU JE IMAO SVOJ DAN I NEKA MOMAK ZASLUŽENO UŽIVA
Zaslužio je. Imao je svoj dan i pobijedio. Nije novi na Touru, svi znamo kako može biti opasan. Nažalost, ja sam to iskusio na turniru koji želim osvojiti. I zato sam veoma razočaran, rekao je Andy Roddick nakon poraza u pet setova u osmini finala Wimbledona. Amerikanac je ostao na jednom naslovu na Grand Slamu, osvojio je US Open još 2003. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Sony Anderson 29.06.2010.

    gledao sam ga protiv mayera i vidio da je dobar ali s roddickom je bilo nešto fenomenalno sretno lu i dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare