To je to što me zanima!

Serena Williams jedanaesti put zaredom dobila M. Šarapovu

Serena je imala sedam break-prilika i svih sedam iskoristila. Šarapova je imala veći broj šansi (devet), ali je "samo" četiri puta oduzimala servis američkoj tenisačici
Vidi originalni članak

Američka tenisačica Serena Williams postala je pobjednicom WTA turnira u Miamiju nakon što je u finalu, sa 4-6, 6-3, 6-0, pobijedila Ruskinju Mariju Šarapovu...

Tako i dalje Šarapova ne može pronaći načina kako nauditi prvoj igračici svijeta. Serena je popravila međusobni omjer u mečevima na 12-2, ali je važno reći da je dobila i - jedanaesti put zaredom!

Osvojila je Serena 48. WTA turnir u karijeri, te drugi ove godine nakon što je slavila i u Brisbaneu. No, treba reći da Šarapova uopće nije bila daleko od pobjede. U prevrtljivom prvom setu je slavila 6-4, a potom je došla do breaka kod 2-2 u drugom setu. Povela je 3-2 i - stala. Do kraja meča je američka tenisačica nanizala nevjerojatnih deset gemova.

Šarapova je do blokade bila agresivna, kao i uvijek, ali je i pogađala mnogo onoga što je zamislila. Držala je Serenu podalje od osnovne linije i gurala je u brojne neforsirane pogreške. No, sredinom drugog seta se meč potpuno okrenuo, ali u tolikoj mjeri da je Ruskinja samo statirala do kraja.

Serena je imala sedam break-prilika i svih sedam iskoristila. Šarapova je imala veći broj šansi (devet), ali je "samo" četiri puta oduzimala servis američkoj tenisačici.

U nedjelju će u Miamiju finale ATP turnira igrati Andy Murray i David Ferrer.

WTA Miami, finale:

S. Williams (1) - Šarapova (3) 4-6, 6-3, 6-0

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zeko13 31.03.2013.

    Hm.. pa moram priznat da nisi napisao gluposti kako neki ovdje znaju i slazem se polovicno sa tobom.. Daleko od toga da Serena nije kvalitetna, ali ona je ipak preglomazna za ove druge curice, npr radwanska je bolja tenisacica sa vise osjecaja za tenis daleko od Serene, ali sta kad ova ima 50 kg a ova 85, Radwanska ima servis oko 150 Serena udara jace od Cilica i vecine muskih.. Njezina igra se jako puno bazira na snagu...

  • zeko13 31.03.2013.

    Kako nece kad udara ko krava, ovo nije zenska kategorija.. dok je bila junior pobjedivala je Roddicka, pametnome dosta.

  • mcjvc1 31.03.2013.

    djeco ne pričajte gluposti. najveća tenisačica ali i sportašica svih vremena je definitivno martina navratilova. naime žena koja ima osvojenih 340 turnira pojedinačno i u paru plus u mješovitim parovima. nikad više svijet neće vidjeti takve sportašice. definitivno najveća tenisačica u povijesti pojedinačno, u parovima i u miksu.način na koji je osvajala najveće turnire je nevjerojatan. zato dobro razmislite prije nego što pišete svakakve gluposti jer je i tastaturu sram što sve ne izadje na zaslon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare