To je to što me zanima!

Sergej Rebrov u središtu rasističkog skandala

Ukrajinac je upozorio novog igrača Tottenhama Pavljučenka da se ne šeće baš oko stadiona jer tamo živi puno 'crnaca' i velika je stopa kriminala
Vidi originalni članak

Bivši ukrajinski reprezentativac Sergej Rebrov našao se ovih dana u središtu skandala zbog rasističkih izjava o stanovništvu sjevernog Londona. Ukrajinski napadač došao je u Tottenham 2000. godine iz kijevskog Dinama. No nije se najbolje snašao i klub ga je posudio u Fenerbahče te potom u West Ham United. Danas je član ruskog Rubina iz Kazana.
Novinari ruskog magazina Football Weekly upitali su ga u intervjuu koji bi savjet mogao dati novom Tottenhamovom 13.8 milijuna funti vrijednom pojačanju Romanu Pavljučenku.
- Ne bih nikada išao u šetnju oko White Hart Lanea. Puno crnaca živi oko stadiona i normalno da je stopa kriminala tamo veća nego bilo gdje drugdje. Nije lijepo biti žrtva pljačke. Savjetovao bih Romanu da u području oko stadiona uvijek ide autom, a ne pješice - izjavio je Rebrov.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cromagnon 10.09.2008.

    Totalno je u pravu.

  • farmer 10.09.2008.

    pa nevidim nista lose u ovom covjek je vjerovatno iznijo samo svoje vidjenje i dozivljaje.pa svugdje u svijetu u velikim gradovima postoje opasni i manje opasni kvartovi.

  • Silvaa 10.09.2008.

    Ovo moraš biti glup da izjaviš haha xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare