To je to što me zanima!

Sergio Ramos i Pepe potpisali nove ugovore s R. Madridom

Sergio Ramos potpisao je produljenje ugovora do završetka sezone 2016/17,dok je Pepe potpisao do isteka 2015/16, stoji u službenom priopćenju na Realovoj stranici
Vidi originalni članak

Dvojica važnih obrambenih nogometaša madridskog Reala Sergio Ramos (25) i Pepe (28) produljili su vjernost "kraljevskom klubu".

Ramos je tako potpisao produljenje do završetka sezone 2016/17, a Pepe do isteka 2015/16, stoji u službenom priopćenju na Realovoj web-stranici. Financijski detalji ugovora kao niti odštetne klauzule zasad nisu poznate.

Ramosu je prethodni ugovor istjecao na ljeto 2013. godine, a Pepeov sljedećeg ljeta.

Španjolski mediji nagađaju da će prema novom ugovoru portugalski reprezentativac (Pepe) zarađivati oko 4, a španjolski (Ramos) oko 4.5 milijuna eura godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nisam Taj 13.07.2011.

    Mesnica bez mesara nije to sto bi trebala biti ! Kao clanu i navijacu Barcelone (Liverpool volim cijelim srcem) mi je izricito drago radi potpisa ove dvojice jer dok je njih u zadnjoj liniji F.C. Mesnica iz Madrida Barca se ne mora bojat da nece zabit bar 2 gola po utakmici s njima. Jedino mi jos ne ide iz glave onaj start Ramosa s leđa na Messia u cilju da mu polomi noge pri rezultatu 5-0 za Barcu na Camp Nou i odgurivanje Puyola a Barcini su mu igraci omogucili da bude svjetski i europski prvak sto sa svojim skromnim znanjem nikad ne bi uspio jer je poluigrac,to im je hvala !!! Nakon tog starta ja bih mu zabranio igranje na cijelu sezonu i ne samo njemu nego svima koji idu sa namjerom polomit suparnickog igraca i tako mu unistit sav dotadasnji rad i buducu karijeru,to je bilo za kaznenu prijavu definitivno jer je izlazilo iz sportskog okvira.

  • shamous 13.07.2011.

    mozda nisu najbolji obrambeni igraci ali su zato najluđi !! Pepe i Ramos srce ostavljaju na terenu za svoj klub i zato su mnogo cjenjeni medu navijacima :D Dobra vijest za navijace Reala sto su potpisali ugovore

  • konjoslav55 13.07.2011.

    stvarno si tulav!

Komentiraj...
Vidi sve komentare