To je to što me zanima!

Serie A: Otkazali derbi Rome i Intera zbog obilnog snijega...

Cesena je u subotu trebala ugostiti Cataniju, a Roma Inter. Međutim, obje susreta su otkazana zbog snijega koji je pao u gradovima i zbog jako niskih temperatura...
Vidi originalni članak

Nakon što su sredinom tjedna odgođene četiri utakmice 21. kola talijanske nogometne lige, nove su dvije (subota), zasada, prebačene za neki drugi dan zbog iznimno loših vremenskih uvjeta u Italiji.

Cesena je u subotu trebala ugostiti Cataniju, a Roma Inter. Međutim, obje su utakmice otkazane zbog snijega koji je napadao u gradovima, ali i zbog jako niskih temperatura koje ne osiguravaju regularne uvjete za igru. Trener milanskog kluba Intera, Claudio Ranieri, smatra da bi savez trebao smanjiti broj utakmica u zimskog periodu godine.

- Pročitao sam nekoliko ideja u novinama što bismo mogli promijeniti da izbjegnemo tako duge sezone i igru u smrznutim uvjetima. Smanjenje broja klubova u ligi je prvi korak koji bi bilo dobro napraviti – rekao je Ranieri na konferenciji za novinare nakon otkazivanja utakmice u Rimu.

Trenutno drugoplasirani sastav talijanske Serije A, Milan, trebao bi u nedjelju ugostiti momčad Napolija međutim utakmica je još pod znakom pitanja zbog također loših vremenskih uvjeta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Chelsea_fan_1 04.02.2012.

    a vidi slike inter palermo

  • Adri101 04.02.2012.

    Da imalo pratite shvatili bi da je odgodeno za nedilju

  • Messi100 03.02.2012.

    I Talijani se još čude vremenu i snjegu.Njima je preveč i 2 cm snjega.Ma kaj bi oni igrali..hah

Komentiraj...
Vidi sve komentare