To je to što me zanima!

Šest mjeseci 'aut': Štrleku stradali križni ligamenti!

Mladi rukometaš je na 20. rođendan doznao da će morati pauzirati između četiri i šest mjeseci. Na utakmici protiv Danske teško se ozljedio...
Vidi originalni članak

U završnici treće utakmice na turniru "Četiri nacije" protiv Danske Manuel Štrlek je povukao polukontru, pokušao promijeniti smjer i u jednom trenutku 'propao'. I to bez da je bio u bilo kakvom kontaktu s nekim protivničkim igračem, 'složio' se na parket sam od sebe. Odmah je bilo jasno da je u pitanju koljeno, jednako kao što nije bilo sumnje da se radi o teškoj ozljedi. Pogotovo nakon što su suigrači s terena iznijeli Manuela s bolnom grimasom na licu...
U ponedjeljak, na svoj dvadeseti rođendan, Manuel je doznao lošu vijest. Pukli su prednji križni ligamenti! U sportu je to jedna od najtežih ozljeda i Štrlek sigurno neće zaograti iduća četiri mjeseca. Lošija varijanta je pauza od čak šest mjeseci, no kako bilo da bilo, Manuel neće igrati na SP-u.
- Kud baš sad, kad sam u ovako dobroj formi... I to pred Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj - tužnim je glasom govorio Štrlek nakon što su mu liječnici otkrili o čemu se točno radi.
Da tragedija bude veća, sve upućuje na to da bi sigurno bio na popisu Line Červara za SP. Izuzetno je mlad, ali svojim se igrama u posljednje vrijeme prometnuo u ozbiljnoj kandidata za naslovne role. Možda i za prvo lijevo krilo reprezentacije.
- Mlad sam, bit će vremena za mene. Siguran sam da ću se vratiti kao još bolji igrač - poručio je talentirani igrač Zagreba i lijevo krilo za budućnost. Bit će još prvenstava, još velikih utakmica u kojima će pokazati što zna... No idućih mjeseci će odmarati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jesenjin 01.12.2008.

    jbt,koje smo mi usr... srece...jakko mi je zao sto nece igrati na svjetksom prvenstvu....jer je stvarno igracina

  • z501 01.12.2008.

    jebate on sa balunon ne može trčati po parketu, a da se ne satare

  • plavocrni 01.12.2008.

    bas steta da,bio bi veliko pojacanje za repku,no ima jos vremena i za njega,imamo vukica i šprema..no on je više potreban zagrebu u ligi prvaka..brz oporavak..

Komentiraj...
Vidi sve komentare