To je to što me zanima!

Sevilli 3500 eura kazne zbog prosvjeda teniskim lopticama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Navijači Seville na taj su način iskazali svoje neslaganje s prebacivanjem početka utakmice na 22.30 sati kako bi udarni televizijski termin bio posvećen El Clasicu”
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza kaznila je Sevillu s 3500 eura nakon što su njezini navijači u dvoboju protiv Levantea zasuli travnjak stotinama teniskih loptica.

Navijači andaluzijskog kluba na taj su način iskazali svoje neslaganje s prebacivanjem početka utakmice 35. kola Primere na 22.30 sati kako bi udarni televizijski termin u potpunosti bio posvećen “el clasicu”. Barcelona i Real Madrid su svoj dvoboj na Camp Nouu započeli u 20 sati, ali cijeli je prijenos trajao duže, tako da su čelnici Primere odlučili da 

Ljutiti Sevillini navijači su stoga, ubrzo nakon prvog sučevog zvižduka, odlučili prekinuti utakmicu neobičnom metodom, a nakon što je teren očišćen, postavili su transparent s porukom: “Prekinite utakmicu, Mourinho govori”.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JosipSuvalj 27.04.2012.

    Dat ću ja pare, samo mi pošaljite broj žiroračuna španjolskog nogometnog saveza....Neka pun stadion čeka da završi preskonferencija realovih i barceloninih manekena, pa ih onda kazniti što su se ljudi dobacivali lopticama sa tribine na tribine pa neki nisu uspjeli prebacit stadion...smiješno..Da su pametniji, trebali su svi navijači napustiti stadion i onda tražiti pare nazad pa da vidimo koga će onda kazniti :)....

Komentiraj...
Vidi sve komentare