To je to što me zanima!

Sexy Suzy je opet gola i želi biti zaštitno lice SP-a u Rusiji

Brazilska manekenka, starleta, bivša miss Bum-bum i ono što je za ovu priču najvažnije, obožavateljica nogometa, bacila se u kampanju za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji
Vidi originalni članak

Ako još nekim čudom niste čuli za Suzy Cortez ili ste pak zaboravili na nju, odlučila vam je ponovno skrenuti pažnju na sebe. Ili bolje reći, na svoje obline.

Brazilska manekenka, starleta, bivša Miss BumBum i ono što je za ovu priču najvažnije, obožavateljica nogometa, bacila se u kampanju za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. I to kako, najbolje što zna - golim tijelom.

Odlučila je postati zaštitno lice SP-a, a prvi korak napravila je oslikavši svoje gole tijelo, a između bujnih grudi smjestila je maskotu prvenstva - vuka Zabaviku.

Podsjetimo, Suzy je velika navijačica Barcelone pa se tako često naslikava samo u Messijevu dresu, izjavljuje ljubav Piqueu, a kako je bila prilično uporna Messi ju je morao blokirati na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • savagebrodo 08.02.2017.

    samo sponze i besposlicarke promovirate ..katastrofa

  • --- DAVOR --- 08.02.2017.

    Navodno da je žensko ime Fufi/Fufica sve popularnije koje se daje kod rođenja a daje naslutit buduču profesiju. Meni je to super, svako bi u imenu trebao odmah po rođenju imat naznaku budučeg zanata. Onak čisto radi orjentira budučeg poslodavca.

  • Babaluji x 08.02.2017.

    ništa posebno sama je je velika guza ;-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare