To je to što me zanima!

Shaqiri pred medijima u jakni s obilježjima OVK, Srbi bijesni...

Nazivaju ga "mučkim provokatorom", te pozivaju Uefu na žestoku reakciju. Žele kaznu za njega i švicarski savez "jer očigledno nisu dobro osigurali stadion"
Vidi originalni članak

Švicarska je sinoć slavila protiv Sjeverne Irske s 2-0 i tako nastavila borbu s Talijanima za izravni plasman u Katar sljedeće godine. Iako nije zabio gol, jedan od najboljih na terenu ponovno je bio Albanac porijeklom s Kosova Xherdan Shaqiri (30).

Nogometaš Lyona se nakon utakmice pred medijima pojavio u jakni s obilježjima Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) što su srpski mediji shvatili kao provokaciju, točnije došao je čovjek koji mu je stavio jaknu preko ramena.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Nazivaju ga "mučkim provokatorom", te pozivaju Uefu na žestoku reakciju. Žele kaznu za njega i švicarski savez "jer očigledno nisu dobro osigurali stadion" te podsjećaju na njegove "provokativne" proslave golova u kojima imitira dvoglavog orla, simbola Albanije. 

Podsjetimo, Shaqiri je na toliko puta prepričanom Svjetskom prvenstvu u Rusiji zabio gol Srbima, a zatim skinuo majicu i također imitirao dvoglavog orla.

Nakon što se nije uspio izboriti za minutažu kod Jurgena Kloppa u Liverpoolu, Shaqiri je ovog ljeta potpisao za Lyon koji nakon devet kola ima 13 bodova i zauzima deseto mjesto Ligue 1.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nijetebriga 11.10.2021.

    Jesu li to nasi susjedi sinoc mozda porazeni od Luxemburga, a danas im smeta Shakiri i nekakva oznaka na jakni ? Kad njihovi navijaci na tribinama pale Hrv. zastavu, onda ne zovu Fifu i ne traze za sebe i Srp.savez kazne.. Ne, brane svoje navijace..

  • onajkojizna 10.10.2021.

    mudricino ne mudruj😆

  • zujoo 10.10.2021.

    i opet mi se briše komentar, pa ću ga ponovit, bravo Shaqiri, nedaj se!! 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare