To je to što me zanima!

Shaquille s Lebronom ide u 'rat' protiv Kobea Bryanta

Dolaskom Shaqa O’Neala u Cleveland, LeBron i Cavaliersi konačno bi mogli do prvog naslova prvaka NBA lige, ali tu su i Lakersi s Kobeom
Vidi originalni članak

Kobe Bryant i Shaquille O’Neal početkom tisućljeća dominirali su NBA ligom, osvojili tri naslova prvaka zaredom (2000. - 2002.), ali više nisu mogli zajedno. LA je postao premali za obojicu. Već je pet godina prošlo otkad je Shaq otišao. Prvo u Miami, gdje je 2006. osvojio četvrti NBA prsten, a zatim je imao neuspješnu avanturu u Phoenixu. Kobe je u međuvremenu ljetos također slavio četvrti put. A ove godine lako bi se mogli sučeliti u finalu, gdje bi obojica lovili svoj peti prsten. Shaq je sad u Clevelandu kao podrška LeBronu Jamesu, što je dovoljno jaka kombinacija za finale, iako će imati strašnu konkurenciju u Bostonu i Orlandu. Lakersi se na Zapadu moraju bojati ojačanog San Antonija i mladog Portlanda. No NBA, nedvojbeno, želi u finalu najveće zvijezde - Kobea i LeBrona. A to što je ove godine na LeBronovoj strani i Shaq, može samo pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mihi333 28.10.2009.

    @oggy-mislim da će prije portland bit u finalu neg dallas...a za boston bi htio da bude al ne vjerujem da se neće netko od glavnih igrača ozljedit i to će ih sjebat ko prošle sezone s KG-om...ma nek bude bilo tko sam ne san antonio :)

  • oggyograda 27.10.2009.

    @mihi333 - nece biti lakersi i ornlando...vec ce biti Boston i Dallas ... jer su obje momčadi dobile velike igrače ali mislim da ce tako biti =)

  • mihi333 26.10.2009.

    mislim da će nažalost ove godine u finalu bit orlando i lakers...:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare