To je to što me zanima!

Šibenik i Inter pobijedili u sudačkim nadoknadama...

Šibenik je u sudačkoj nadoknadi na Šubićevcu pobijedio Međimurje golom Alispahića. Inter je isto napravio protiv Lokomotive, a gol je zabio Dodo
Vidi originalni članak

Utakmicu Šibenika i Međimurja nije došlo pogledati mnogo ljudi, što je zapravo nevjerojatan podatak jer Šibenik lovi bodove za drugo mjesto u HNL-u! Utakmica nije bila pretjerano zanimljiva. Šibenik je kontrolirao igru, bili su nadmoćniji, ali nikako nisu uspjevali zabiti gol. Konačno su ga zabili u 54. minuti, ali Fuštar je igrao rukom pa je sudac poništio gol. Spas za Šibenčane došao je u sudačkoj nadoknadi. Za vrijedna tri boda zabio je Alispahić.
I druga je utakmica subotnjeg poslijepodneva odlučena tek u sudačkoj nadoknadi. Inter je došao na Maksimir u goste Lokomotivi. Bez golova bilo je sve do 90. minute, a tada je Interov Brazilac Dodo zabio za sva tri boda. Inače, Zaprešičani su od 56. minute imali igrača više, nakon drugog žutog kartona kojeg je dobio Bagarić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nizozemac 21.11.2009.

    Oboje su Prejaki za Sampion Ligu

  • lepicane 21.11.2009.

    to ima samo kod nas-da sudac poništi gol nakon igranja rukom.opće ne prati europske trendove suđenja.....kazniti ga pod hitno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare