To je to što me zanima!

Sijevale ratne sjekire: Durant i Westbrook žestoko se sukobili!

Durant teško prelazi preko uvreda na društvenim mrežama, čak je nedavno uhvaćen kako koristi lažni profil na Twitteru kako bi obranio samog sebe, a sada se sukobio s bivšim suigračem na parketu...
Vidi originalni članak

Oklahoma je slomila Golden State 108:91, no taj je duel obilježila situacija između dvije najveće face na parketu. Opasno su se verbalno sukobili Russell Westbrook i Kevin Durant!

Navijači OKC-a Duranta i dalje smatraju velikim izdajnikom jer je otišao iz Oklahome u Golden State, publika ga je dočekala uvredama i zvižducima...

Na parketu je također bilo iskrica, posijane su nove ratne sjekire!

Westbrook i Durant su se jedan drugom unosili u lice sredinom treće četvrtine poslije jednog duela.

VIDEO

Durant teško prelazi preko uvreda na društvenim mrežama, čak je nedavno uhvaćen kako koristi lažni profil na Twitteru kako bi obranio samog sebe.

- Nije mu se svidjela organizacija kluba ili igranje za Billyja Donovana. Momčad mu nije dovoljno dobra, bili su samo on i Russell Westbrook - pisao je tada uz stav da je baš Westbrook jedini igrač koji je bio moćan u tadašnjoj Oklahomi.

Zatim je priznao 'grijeh'.

- Ispao sam potpuni idiot. Twitter koristim za komunikaciju s navijačima, a kada pričamo o košarci, onome što volim, zna otići predaleko. Žao mi je što sam uvrijedio bivšeg trenera i Oklahomu. Bilo je to debilno s moje strane. Ispričavam im se. Volim te ljude i nisam ih htio povrijediti. U početku je sve to bila šala, radio sam to cijelo ljeto... Nisam spavao dva dana i dvije noći. Nisam jeo. Jako sam ljut na sebe - objasnio je Kevin.

Sada je opet potražio način za kompliciranje svakodnevice... 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • wwww 23.11.2017.

    Jamal Crawford je prije mjesec dana u interwiev rekao što misli o Gsw i njihovim navijačima i to upravo na onome tragu što ja ovdje trubim nekih 3 god.I drago mi je da su ih Thunderi noćas onako zgazili i još je samo nedostajalo da Westbrook razbije zube onome pičkstom Durantu koji da ne može gore koristi lažne profile da bi ko fol sebe uzdigao..

  • 23.11.2017.

    durant je u pravu šta je otišao iz oklahome

  • 23.11.2017.

    Pojest ce ga zvijer R.W!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare