To je to što me zanima!

Šime Fantela i Igor Marenić svjetski prvaci u klasi 470!

Bilo je svega na moru, trave i promjenjivog vjetra koji nam stvarno nije olakšavao posao, ali zahvaljujući našem iskustvu i brojnim treninzima sve je došlo na svoje, rekao je Igor Marenić
Vidi originalni članak

Hrvatska ima svjetske prvake u jedrenju! Šime Fantela i Igor Marenić u dramatičnom su finalnom plovu u argentinskom San Isidru osvojili peto mjesto zadržali vodstvo u ukupnom poretku SP-a u klasi 470. Zadranima je to drugo zlato, prvo nakon 2009., a osim toga imaju i dva srebra i tri bronce.

- Nastavili smo naš popriličan niz i stvarno smo presretni. Ovaj je tjedan bio iznimno zahtjevan, bilo je svega na moru: trave i promjenjivog vjetra koji nam stvarno nije olakšavao posao, ali zahvaljujući našem iskustvu i brojnim treninzima sve je došlo na svoje - rekao je Igor Marenić za HRT.

Hrvatski je dvojac na putu prema trećoj oznaci omela trava na regatnom polju gdje su izgubili prednost, no ipak su do kraja uspjeli zadržati razliku pred prvim pratiteljima, Novozelanđanima Wilcoxom i Snow-Hansenom od pet bodova. Treće mjesto pripalo je višestrukim svjetskim i olimpijskim prvacima, Australcima Belcheru i Ryanu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Neovisan11 28.02.2016.

    Svaka cast momci

  • izzadra 28.02.2016.

    koji divni momci! bravo

  • Richma Rich 28.02.2016.

    igor marenic nije zadranin nego cresanin,al ok zivi u zadru valjda

Komentiraj...
Vidi sve komentare