To je to što me zanima!

Šime, pazi se: Bol ne prestaje, potreban odmor od pola godine

Problemi u koljenu vuku se od početka 2017., a jedini način da prestanu je - pauza. Na ovaj način ozljeda se vjerojatno nikad neće sanirati i Šime će kronično imati problema
Vidi originalni članak

Hrvatska će u 2. kolu Lige nacija, 12. listopada na Rujevici, kako stvari stoje, igrati bez Šime Vrsaljka, izuzetno važne karike u Dalićevoj momčadi.

Naime, Šime Vrsaljko ima ozbiljnih problema s križnim ligamentima, koji su stradali dok je igrao za Atletico Madrid. Koljeno mu se zarotiralo u neprirodnom položaju i Šime je morao pauzirati četiri mjeseca. Vratio se, no već na prvom treningu bol se opet javila. Opet je uslijedila pauza, a novi, odnosno stari problemi javili su se u susretu protiv Rusije na Svjetskom prvenstvu, da bi Šime protiv Španjolske morao napustiti igru već u 20. minuti.

Kako smo saznali iz liječničkih izvora, jedini način da se Vrsaljko potpuno oporavi je da uzme pauzu od šest mjeseci te se potpuno posveti terapiji i oporavku. Na ovaj način se ozljeda vjerojatno nikad neće sanirati i Šime će kronično imati problema. Svjesni su toga i Interovi liječnici koji rade brojne testove kako bi vidjeli može li se Šime brzo vratiti u pogon.

Kako stvari stoje, najbolje za Vrsaljka, Inter i reprezentaciju je da preskoči susret na Rujevici protiv Engleske i posveti se oporavku. Jer u suprotnom, mogli bismo na dulje izgubiti Šimu. Poznavajući ga, on bi htio igrati svaku utakmicu, kod njega nema “švercanja”, no liječnici djeluju jako zabrinuto te mu je preporučeno da “stane na kočnicu” i zaliječi probleme.

VIDI OVO! KVIZ: Koji si tenisač?

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MAMUNAMEGALO 14.09.2018.

    Ma lezi po godine..kod mog gazde bi odmah dobio pedalu..težak je život naših zvijezda..muka je odabrat koju tetovažu našarat na kožu

  • Dado12_1 14.09.2018.

    Šime brate ne daj se.. Valja ti piti Acuraflex kapsule za oporavak i kremu za bolove. Odi riješiti to da možeš i dalje razvaljivati po teretnu..

  • dostojevski_1 14.09.2018.

    Ako je stanka 6 mjeseci, onda je bolje otici operirati ligamente,oporavak ce biti skoro isti,malo tezi ali ces rjesiti problem..ovako postoji uvijek realna mogucnost da se nakon par mjeseci veceg tempa igranja to koljeno opet javi

Komentiraj...
Vidi sve komentare