To je to što me zanima!

Vrsaljko je potpisao za Genou, Dinamu ide četiri milijuna eura

Šime Vrsaljko potpisao je četverogodišnji ugovor s Genoom. Transfer je potvrdio i Zoran Mamić. Dinamo će dobiti 4 milijuna eura i 25 posto od budućeg transfera...
Vidi originalni članak

Nakon Tina Jedvaja koji je potpisao za Romu, Dinamo je ostao bez još jednog člana udarne zadnje linije. Desni bek Šime Vrsaljko prošao je liječnički pregled i potpisao ugovor za Genou, potvrdila je Dinamova službena stranica.

- Šime je igrač Genoe. Hvala mu za sve što je dao Dinamu posljednjih godina, ali nogomet je takav posao i došlo je vrijeme za rastanak. Očekivali smo to, planirali i zato i jesmo doveli Ivu Pinta koji igra poziciju desnog bočnog. Šimi želimo sve najbolje u karijeri i vrata našeg klubu su mu uvijek otvorena - rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

"Modri" će za Vrsaljka dobiti četiri milijuna eura i 25 posto od sljedećeg transfera. Za Vrsaljka se ranije raspitivao Manchester City, a zanimanje je pokazao i Everton.

Šime Vrsaljko je iz Dinamove omladinske škole došao do prve momčadi za koju je debitirao u veljači 2010. protiv Croatije iz Sesveta. S Dinamom je osvojio četiri naslova prvaka, dva Kupa, Superkup te igrao u Europskoj ligi i Ligi prvaka.

Kruno Jurčić tako je ostao bez dva važna igrača. Jedvaja će na stoperskom mjestu zamijeniti Addy, dok je Ivo Pinto zamjena za Vrsaljka na desnom bočnom. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • weber 12.07.2013.

    KONAČNOOOO!!!

  • futsal fanatik 12.07.2013.

    http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-popustio-sime-vrsaljko-za-15-milijuna-eura-u-arsenal-207436 kad sam tvrdija da mu se ovakvim clancima od prije 2 godine samo pumpa cjena vecina vas se smijala...od arsenala i citya do genoe..nije neka razlika

  • LukaLampard 12.07.2013.

    Ovaj Mamić bi proda led Eskimu ahha xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare