To je to što me zanima!

"Šimenc nije smio pustiti momke u taj noćni provod"

Ako su igrači na pripremama, onda nema dugih provoda. Moj je stav da ih se suspendira i da ne igraju na prvenstvu Hrvatske, rekao je Lozica
Vidi originalni članak

Boško Lozica, v.d. direktora vaterpolskog kluba Mladost želi kazniti juniore jer su u provodu na Hvaru bili do kasnih noćnih sati. Nije zadovoljan niti trenerom Dubravkom Šimencom za kojeg misli da je pogriješio pustivši momke u noćni provod iako su na pripremama. Podsjećamo, nakon njihova provoda, Britanka je prijavila policiji da su juniori pokušali silovati njezinu 18-godišnju prijateljicu. Ti navodi pokazali su se krivima, no Boško Lozica i dalje inzistira na kazni.
- Ako su igrači na pripremama, nema dugih provoda. Moj je stav da ih se suspendira i da ne igraju na prvenstvu Hrvatske. Ta kazna mora im biti primjer - rekao je v.d. direktora Mladosti za VL.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sb-ustanik 29.06.2010.

    Ma bravo Lozica i mislio sam da covjek poput tebe nemoze imati pameti sto se evo i pokazalo tocnim,retard,takvu mladost imati a tako nisko misljenje imati o deckima,stidi se.

  • bia bia 29.06.2010.

    A najbolje ih je onda drzat cilo lito ka u zatvoru i samo treniraj te dico, pa normalno da ce du puknit... ovo je normalna stvar da se pusti zadnji dan priprema da se opuste i tu nema nikakvih govora

  • njonjo 29.06.2010.

    Pa ako nesto nije dokazano kako mozes kazniti decke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare