To je to što me zanima!

Simeone nahvalio Mandžu: On dobiva prilike i iskorištava ih

Trener Atlética Diego Simeone nakon prvenstvene pobjede kod Elchea imao je samo riječi hvale za svoju momčad, ali je ipak posvetio nekoliko riječi Mandžukiću
Vidi originalni članak

Atlético je u subotu slavio 2-0 kod Elchea i došao do pete uzastopne pobjede u svim natjecanjima , a trener Diego Simeone za dobru formu "rojiblancosa" posebno je izdvojio hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji je opet zabio.

- Počeli smo igrati na drugačiji način u zadnjih nekoliko utakmica i dižemo se. Bolji smo, Mandžukić dobiva i iskorištava prilike za gol , skakači dolaze iz drugog plana i momčad je dobra - rekao je Simeone nakon utakmice.

Suigrači Marija Pašalića (igrao do 60. minute, op.a.) primili su prvi gol u 17. minuti kada je José María Giménez pogodio krasan volej, a Mandžo se proslavio u osmoj minuti nastavka. Prihvatio je odlično proigravanje Gabija i pogodio u bliži kut za konačnih 2-0.

- Momčad je igrala jako dobro. Bili smo ozbiljni, ušli dobro u utakmicu i napali ih tamo gdje su bili slabi. To nas čini jako sretnim - dodao je Argentinac na klupi Atlética.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • digelante 08.12.2014.

    Guardiola je pogrjesio što se olako odrekao Mandže, budala od trenera.

  • felipe 08.12.2014.

    Đilkoš dobro razmišljao kad birao klub i Simeone je fajter ko' i on sam.

  • svejedobro 07.12.2014.

    Super je slušati Simeonove pohvale.. Bravo Mario!

Komentiraj...
Vidi sve komentare