To je to što me zanima!

Simeone: Oni su sada favoriti; Jose: Htjeli smo pobijediti 5-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva trenera složni su kako je Chelsea lagani favorit u uzvratu nakon 0-0 u Madridu. Jose Mourinho sinoć je zbog ozljeda ostao bez dva važna igrača, Čecha i Terryja
Vidi originalni članak

Bila je ovo jako teška utakmica. Trudili smo se zabiti, no to nam nikako nije polazilo za rukom. Ipak je to polufinale, i jedni i drugi dajemo sve od sebe da uđemo u finale Lige prvaka, rekao je nakon 'nule' u Madridu trener Atletica Diego Simeone.

Madridska momčad bila je bolja tijekom 90 minuta, imala inicijativu i 0-0 po mnogima je nepravedan rezultat. Chelsea je ponovno bunkerom stekao određenu prednost pred uzvrat, a toga je svjestan i argentinski stručnjak.

- Da, Chelsea je sada favorit. No i mi pobjedom možemo u finale Lige prvaka - dodao je Simeone.

Atletico je imao 62% posjeda lopte i čak 26 udaraca na gol u odnosu na Chelseajevih pet. No Jose Mourinho bez obzira na te podatke tvrdi da je njegova momčad išla na pobjedu.

- Bila je ovo prava muška utakmica. Atletico je nevjerojatno fizički pripremljen, a mi smo bez obzira na sve probleme uspjeli ostati neporaženi. U uzvratu ćemo igrati utakmicu života. Htjeli smo pobijediti 5-0 u Madridu i plasirati se u finale Lige prvaka. Znali smo da će biti teško, no jako malo momčadi s ovog stadiona ode neporaženo - rekao je Mourinho.

Londonska momčad ostala je bez dva važna igrača pred uzvrat. Petr Čech ozlijedio je rame i neće ga biti do kraja sezone, a John Terry zbog ozljede gležnja mogao bi igrati tek u finalu plasira li se Chelsea tamo. U uzvratu neće biti ni kažnjenih Lamparda i Obi Mikela, a vraća se Ivanović.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • lolito 23.04.2014.

    itekako ce im atletiko zapaprit....pa nisu to neki levati,i tesko ih neko moze dobiti a i dokazali su...u londonu im je dosta 1-1....a plasticnjaci se moraju malo otvorit nemogu stalno bunker igrat

  • strmi007 23.04.2014.

    Svaka čast Mourinho

  • lukica24 23.04.2014.

    htio je pobjedit 5:0 hahaha, za to treba napadat, i da se da 1-2 gola a kamoli 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare