To je to što me zanima!

Simeone je opet u problemima: Prijeti mu do pola godine kazne

Španjolci su snimili kako čovjek koji sjedi kraj Simeonea na tribini na glavi ima slušalicu i mikrofon, a isti takav imao je i kapetan Gabi na klupi Atletico Madrida
Vidi originalni članak

Diego Simeone nikako da se smiri. Nakon što je kažnjen s tri utakmice zabrane vođenja momčadi zbog ometanja igre, sada je ponovno u problemima. Argentinac utakmice svoje momčadi do kraja prvenstvene sezone mora gledati s tribina, a već je u prvoj uhvaćen kako komunicira s klupom.

Kamere su snimile Diega Simeonea na tribini tijekom utakmice Atletico Madrida i Vallecana, no snimile su i gospodina koji sjedi kraj njega, a koji, pak, na glavi ima slušalice i mikrofon. Upravo je s tim čovjekom, navode Španjolci, Diego raspravljao tijekom cijele utakmice. Da stvar bude još zanimljivija, na klupi je cijelo drugo poluvrijeme sjedio kapetan Gabi koji je imao iste takve slušalice kao i muškarac kraj Simeonea.

Nije trebalo puno da mediji u Španjolskoj povežu te dvije stvari i priušte argentinskom treneru nove probleme tvrdeći da je Simeone upravo na taj način komunicirao s klupom. Za ovakav prekršaj španjolski savez predviđa kaznu od četiri do 20 utakmica, odnosno od jednog do čak šest mjeseci zabrane vođenja utakmica s klupe. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MrDick 01.05.2016.

    panjevi

  • arsene 01.05.2016.

    Daj Simeone nabavi bubicu kao i svaki student za dekanski rok ! 😂

  • RobertC 01.05.2016.

    ja ne viduo da simeone ima ikakvu slusalicu, niti je simeone bacio loptu u teren, napadaju covjeka bez razloga, a sve zato jer je izbacio padavicare iz LP

Komentiraj...
Vidi sve komentare