To je to što me zanima!

Simeone: Ovaj poraz najbolje je što nam se moglo dogoditi

Posljednja dva kola u Primeri bit će itekako uzbudljiva. Za vikend je vodeći Atletico izgubio od Levantea, Barcelona remizirala s Getafeom, a Real s Valencijom...
Vidi originalni članak

Atletico je za vikend izgubio od Levantea 2-0, Real jedva izvukao 2-2 s Valencijom, a Barcelona sa Sammirovim Getafeom. Sve tri vodeće momčadi kiksale su u 36. kolu i posljednja će dva kola Primere biti jako uzbudljiva.

No to ne brine previše Diega Simeonea. Dapače, vatreni Argentinac veseli se samom kraju sezone.

- Liga će sada biti još malo zanimljivija. Ovaj poraz od Levantea najbolje je što nam se moglo dogoditi. Sada imamo još tri tjedna fantastičnog rada do kraja sezone - rekao je Simeone.

Atletico ima 88 bodova, Barcelona zaostaje tri, a Real uz utakmicu manje pet bodova. Ne kiksaju li vodeće momčadi prije, o naslovu bi mogla odlučiti utakmica Barcelone i Atletica u posljednjem kolu na Nou Campu.

- Sve je i dalje u našim rukama. U ove posljednje dvije utakmice moramo dati sve od sebe i osvojiti naslov - zaključio je Simeone.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Moreno14 05.05.2014.

    Očito Diego želi neizvjesnost do samoga kraja ;-)

  • LIJEPA LI SI 05.05.2014.

    U najboljem trenutku sad kad je real kiksao protiv valencije , to je demagogija , pitam se sto bi izjavio da je real dobio valenciju !? Usput , Atletico mi je draga ekipa , igraju lijep nogomet , jos da se rijese Coste , bili bi i medju postenijim ekipama u primeri .

  • Realist23 05.05.2014.

    atletico pobjedi sve do kraja osvaja prvenstvo,barca pobjedi sve do kraja uz nadanje da real kiksa osvaja prvenstvo..real pobjedi sve do kraja uz mogucu pobjedu barce ili remi osvaja prvenstvo..jedva cekam :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare