To je to što me zanima!

Simeone pregovara s Wandom: Icardi zamjena za Diega Costu

Torinski list Tuttosport tvrdi kako su Diego Simeone i Wanda Iccardi već u kontaktu. Wanda je supruga Maura Icardija, njegova menadžerica i majka njihovih dviju kćerkica Francesce i Isabelle
Vidi originalni članak

Atletico Madrid ušao je u ozbiljne pregovore sa Wandom Icardi jer Diego Simeone traži zamjenu za Diega Costu, a odabrao je - Maura Icardija.

POGLEDAJTE VIDEO: WANDA ICARDI

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinski napadač koji je, tvrdi torinski Tuttosport, želja argentinskog trenera, na posudbi je iz milanskog Intera u PSG-u. Posudbi koja ističe kad završi ova 'pandemijska' sezona.

Talijanski list tvrdi kako su Simeone i Wanda već u kontaktu. Wanda je Icardijeva supruga, menadžerica i majka njihovih kćerkica Francesce i Isabelle.

Atletico je bio blizu dogovora sa još jednim Južnoamerikancem iz PSG-a, Edinsonom Cavanijem, ali Urugvajac je daleko bliži povratku u Južnu Ameriku (posebno ga mami igranje za Boca Juniors).

Icardi je ove sezone u 31 utakmici za PSG zabio 20 golova, ali malo je vjerojatno da će ostati u Francuskoj. Cca. 60 milijuna eura Interu će za njega platiti ili Juventus ili Atletico koji su sada daleko najozbiljniji kandidati za Icardijev potpis.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • The_Man 18.04.2020.

    najjači mi je ovaj video s karićem..

  • josip993 18.04.2020.

    Oralno pregovara

  • Hrvatina91 18.04.2020.

    Icardi ostavi se nogometa..unistavas ekipe skupa sa zenom.. Kad god da odes..ide i nevolja za tobom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare